| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 3 d'octubre de 2023


dimarts, 17 de juliol de 2007
>

Moció de la CUP de Celrà perquè el CAP torni a prestar servei a les nits

Ahir es van aplicar els nous horaris a quatre ambulatoris del Gironès

NÚRIA ASTORCH. Celrà
El grup municipal CUP de Celrà, a l'oposició, ja no es conforma amb recuperar l'horari que el CAP tenia fins ahir, sinó que vol que torni a estar obert a les nits. La CUP de Celrà ha presentat una moció en aquest sentit a l'Ajuntament i ahir va entrar al registre l'Institut Català de la Salut les 250 signatures que han recollit en contra del nou horari de l'ambulatori. Una trentena de veïns de Celrà van concentrar-se ahir davant del CAP per protestar pel que consideren una retallada dels serveis.


+ Alguns dels veïns de Celrà que van participar en la concentració d'ahir davant de l'ambulatori. / Foto: LLUÍS SERRAT
L'únic regidor de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Celrà i també a les comarques gironines, Daniel Cornellà, exposa, en la moció que ha presentat amb vista al pròxim ple, que se celebrarà a mitjans d'agost, que és «del tot incomprensible que l'administració vulgui reduir els serveis sanitaris» quan la necessitat d'aquests va en augment pel constant creixement de la població. I assegura que la mesura que ha adoptat l'ICS d'avançar el tancament del CAP de Celrà a les 9 del vespre –fins ahir tancava a mitjanit– «incompleix el pla funcional de reordenació de l'atenció continuada de Girona de març de 2005, acordat amb els ajuntaments afectats per aquesta mesura». També ahir es van començar a aplicar els nous horaris de tancament dels CAP de Salt, Sarrià i Taialà. En els dos primers es tanca a les 9 i en el tercer, a les 8. En la moció, la CUP proposa que el ple de l'Ajuntament acordi exigir la restitució immediata de l'horari de servei del CAP vigent fins ahir i que obri negociacions amb l'ICS per recuperar el servei d'atenció continuada i d'urgències fins a les 8 del matí. El CAP de Celrà va perdre, com els altres ambulatoris esmentats, aquest servei amb l'obertura, el 2005, del CAC Güell de Girona.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Per un CAP «sencer»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.