| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 7 de febrer de 2023


diumenge, 8 de juliol de 2007
>

La platja del Port Bo torna a omplir-se de tradició havanera

La 41a edició de la cantada va reunir unes quaranta mil persones a Calella

EL PUNT. Palafrugell
La tradició havanera va tornar ahir a la nit a la cita més fidel a Calella de Palafrugell, on unes 40.000 persones van seguir la 41a edició de la cantada des de la platja mateix de Port Bo, des de les cales de Mala Espina i Can Calau, des de les embarcacions de vora l'escenari i a través de les pantalles gegants habilitades a Palafrugell.


 Foto: LLUÍS SERRAT

 Foto: LLUÍS SERRAT

+ La cantada d'havaneres va tornar a reunir un públic molt nombrós a la cala de Calella. Foto: LLUÍS SERRAT
Com cada primer dissabte de juliol des de fa 41 anys sense interrupció, les velles tonades d'havaneres van tornar a evocar els vincles mariners transoceànics amb les Amèriques amb l'aroma del cremat improvisat a la platja i la música de formacions experimentades com ara Peix Fregit, Els Cremats i Port-Bo, de Palafrugell, Els Pescadors de l'Escala, Bergantí de Malgrat de Mar, i la participació excepcional de la cantant Marina Rossell. Unes tres mil persones van seguir la cantada des de les cadires instal·lades al recinte tancat del Port Bo, davant mateix de l'escenari aixecat al rocam de l'embarcador, però se'n concentraven moltes més a les cales de la vora, a les platges del Canadell i el Port Pelegrí, a les gairebé 300 embarcacions de diferents punts de la costa i a la plaça Nova de Palafrugell, amb una pantalla gegant. Seguint també la tradició, la vetllada es va tancar amb La bella Lola i El meu avi cantades per tots els grups participants.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>La festa marinera.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.