| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 13 de novembre de 2019


dissabte, 7 de juliol de 2007
>

L'Ajuntament de Lloret decideix tancar el casal d'avis els dilluns i els jubilats van al ple a protestar

Es queixen que ningú no els ha consultat res i el govern diu que és provisional

LAURA JUANOLA. Lloret de Mar
Els avis del casal de la gent gran de Lloret van fer una protesta silenciosa en el ple de dijous perquè des de fa unes setmanes el casal d'avis es tanca el dilluns. Fins ara, el dilluns no hi havia servei de bar, però la part de joc era oberta i hi havia un vigilant. Ara, però, el vigilant no hi és i no només es tanca el bar sinó també la sala de joc. Els avis es queixen que la decisió ha estat unilateral de l'Ajuntament i diuen que volen el casal obert cada dia. L'Ajuntament diu que la situació actual és provisional.


+ Els avis asseguts al ple. Darrere, la Policia Local que també va anar a protestar al ple.
Fins ara, el casal de la gent gran de Lloret s'obria cada dia però dilluns no hi havia servei de bar per descans del personal. Tot i això, la sala de jocs era oberta. Des de fa unes setmanes, però, aquesta sala també és tancada. Els avis ja van protestar quan se'ls va notificar que el casal estaria tancat dilluns. No entenien ni entenen per què no hi pot continuar havent-hi un vigilant com hi havia fins ara. Segons els avis, quan van anar a queixar-se, des de l'Ajuntament se'ls va dir que havien detectat que el dilluns desapareixia paper higiènic dels lavabos i que a més era un dia fluix pel que fa a assistència. Tots aquests arguments són negats pels jubilats. Diuen que si desapareix paper higiènic tant pot desaparèixer dilluns com els altres dies i neguen que el dilluns vagin menys avis al casal. «Si de cas n'hi van menys a les quatre de la tarda, perquè com que el bar és tancat no hi podem prendre el cafè», expliquen. Els avis asseguren que el casal és l'única sortida de molts jubilats que estan sols i que tenen el casal com a punt de reunió. Asseguren que des que tanquen el dilluns han intentat parlar amb l'alcalde per intentar que es torni a obrir però que l'alcalde, Xavier Crespo, no els ha rebut. Tot plegat, ha generat un malestar creixent i dijous al vespre van decidir anar al ple a fer acte de presència i posar-se drets quan en l'apartat de delegacions es nomenés Santiago Ontañón com a regidor encarregat del casal d'avis. Tot i això, només es van posar drets quatre i els mateixos avis van decidir marxar abans que acabés el ple. Estan dolguts perquè entenen que Ontañón no els ha consultat res i troben que el casal de la gent gran és seu i que, per tant, una decisió com aquesta s'hauria de votar en assemblea.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Una situació provisional

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.