| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 1 de desembre de 2021


divendres, 6 de juliol de 2007
>

Barcelonès Nord. Dalt la Vila dóna un vot de confiança al nou govern però li reclama eficàcia i celeritat

Els veïns i l'Ajuntament pactaran un calendari de reunions que encetaran dimecres

SARA MUÑOZ. Badalona
Els veïns de Dalt la Vila que han demanat la paralització del pla especial de millora urbana s'han mostrat «satisfets» amb la decisió del govern de Badalona (PSC, CiU i ERC) de suspendre temporalment el projecte i amb la voluntat manifesta del tripartit d'«introduir-hi canvis». Això no obstant, els veïns no han detingut la recollida de firmes per sol·licitar més informació i perquè es considerin les seves opinions. Reclamen al nou govern que actuï amb «eficàcia i celeritat». Dimecres es farà una trobada.


+ Veïns de Dalt la Vila, reunits en assemblea, dimecres. Foto: S.M.

Ahir tres representants veïnals (Jordi Casas, Joan Expósito i Xavier Guirado) es van trobar amb la regidora delegada del districte primer, Montserrat Juárez (CiU). De la reunió va sortir l'acord de fer una trobada, dimecres vinent, entre una comissió veïnal més àmplia i els representants del consistori. Els veïns de Dalt la Vila esperen l'assistència –a banda de la de Juárez– del regidor d'Urbanisme, Jordi Serra (PSC), i del regidor de Cultura i Patrimoni, Jaume Vives (ERC).

Juárez ja va contactar ahir amb el responsable polític d'Urbanisme i es va mostrar segura que a la reunió de la setmana vinent assistiran representants de tot el govern. La nova regidora del districte primer va manifestar ahir als veïns: «Tinc la voluntat de posar-me a treballar en el tema i d'elaborar una agenda de treball que ens permeti tractar el PEMU de forma imminent.» Juárez va apuntar: «La prioritat per a nosaltres són les persones, i amb aquesta mentalitat afrontaren la reforma de Dalt la Vila.»

Jordi Casas, per la seva banda, va explicar ahir que la trobada amb la regidora delegada del districte va ser l'inici del treball que veïns i administració local han de portar a terme. Casas va informar que els veïns mantenen l'assemblea que està convocada per dilluns, a la seu de l'associació, i que fins aquest dia es continuaran recollint adhesions a la instància que s'ha redactat per demanar que s'aturi el PEMU, que s'informi els afectats i que es consideri l'opinió d'aquests. De moment, ja hi ha unes 250 persones que han signat el document. La totalitat de les instàncies es lliurarà, en principi, dimarts. Els veïns volen que el mes de juliol no sigui inert i reclamen al nou govern que actuï amb «celeritat i eficàcia». Montserrat Juárez va assegurar ahir: «Aquest mes l'aprofitarem tant com ens sigui possible.» NOTÍCIES RELACIONADES

>Dalt la Vila mostra confiança en el nou govern local

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.