| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 22 de setembre de 2021


dimarts, 3 de juliol de 2007
>

Barcelonès Nord. El nou govern construirà una escola bressol prop del parc de Can SoleiJ. GONZALO. Badalona

L'Ajuntament de Badalona construirà una escola bressol en la remodelació que s'està fent a l'avinguda de Navarra, a tocar del parc de Can Solei, segons va avançar divendres Maite Arqué (PSC), alcaldessa de Badalona. «En el pacte de govern hem acordat que en la reordenació de l'entorn de Can Solei buscarem un espai per posar-hi una escola bressol.» Arqué va remarcar que la llar d'infants estarà a tocar de l'escola Artur Martorell.

L'alcaldessa va fer aquest avançament en la inauguració del local de l'associació de veïns de Can Solei, recentment reconstituïda, situat a la plaça de les Gavines, en els antics menjadors de l'Artur Martorell. Els veïns de Can Solei es van organitzar a partir de l'oposició a l'emplaçament de les consultes externes de l'hospital a l'interior d'illa dels carrers Margarida Xirgu, Seu d'Urgell i Méndez Núñez. El moviment va comptar amb el suport de CiU, aleshores a l'oposició i ara al govern. Precisament, Ferran Falcó (CiU), primer tinent d'alcalde, va dir: «És una AV que neix amb força.» L'entitat està presidida per Antonio Olivares, que va demanar la «col·laboració dels veïns». També hi va ser present Montse Juárez (CiU), nova regidora de districte.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.