| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


dimarts, 3 de juliol de 2007
>

Les màquines entren sense avís a una finca afectada per les obres de la carretera de Freginals

Els propietaris havien presentat diversos recursos contra el projecte

ACN. Amposta
Les màquines van entrar ahir al migdia, sense avís previ, a la propietat de la família afectada per les obres de la nova carretera que ha d'unir Freginals i Amposta. La família Bayo-Pelló havia presentat diversos recursos contra el projecte que situa una línia d'alta tensió a tocar del seu habitatge. Amb tot, una resolució del jutge autoritzava l'entrada de les màquines el proper dia 12, però ahir una màquina va destrossar la tanca i part del mur de la finca aprofitant que la família era fora.


+ Les màquines van treballar dins la finca afectada quan la família no hi era. Foto: CEDIDA
Els propietaris de la finca havien denunciat que Carreteres volia desplaçar a tocar del seu habitatge una línia d'alta tensió que ja els passa a poques desenes de metres i que un vial de servei de la nova carretera de Freginals ha de creuar el seu jardí i podria obligar a enderrocar una part de la casa per guardar la distància requerida amb la carretera. Les seves al·legacions, recursos administratius i judicials havien evitat la invasió del seu domicili perquè Carreteres, a través de Fecsa, pogués desplaçar la torre d'alta tensió, però una resolució del jutge del 22 de juny passat autoritzava la Generalitat a irrompre a la propietat amb els Mossos d'Esquadra el proper dia 12. Amb tot, ahir, aprofitant que la família era fora de la propietat, una màquina va destrossar una tanca i part del mur de la finca. A més, segons va denunciar a l'ACN la propietària, Carina Pelló, també els van entrar a la casa pel rentador i es van endur dues oliveres mil·lenàries. Familiars dels propietaris els van alertar de la presència de màquines cap a quarts de quatre de la tarda. Com a zona urbana que és la finca, la família va avisar a la Guàrdia Urbana d'Amposta per tramitar una denúncia.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Dubtes sobre el pas de la línia

>Les màquines entren a la finca afectada per les obres de la carretera de Freginals

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.