| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


divendres, 29 de juny de 2007
>

El nou cartipàs d'Amposta inclou 11 comissions i confia la regidoria d'urbanisme a Pere VidalR. ROYO. Amposta

El nou alcalde d'Amposta, Manel Ferré, va presentar ahir el nou cartipàs municipal, que com a principal novetat inclou la regidoria de Participació Ciutadana, que juntament amb Serveis Socials portarà Laia Subirats. «Volem potenciar la participació ciutadana en els temes importants de ciutat», va manifestar Ferré. La resta de cartipàs queda d'aquesta manera: Pere Vidal, exdelegat de Medi Ambient a l'Ebre, tindrà les regidories d'Urbanisme, Personal i Règim Interior; Josep Manel Ferré es farà càrrec de Serveis i Manteniment, Agricultura i Medi Ambient; Isabel Ferré continuarà portant Ensenyament i s'estrenarà com a regidora d'Hisenda; Francesc Fosch es manté com a regidor de Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació i incorpora l'àrea de Promoció Econòmica; Cultura i Festes passa a mans de Maria del Mar Panisello; Esports i Joventut a Josep Carles Vallès; i finalment Josep Garriga tindrà Governació, mentre que l'alcalde Manel Ferré continuarà presidint la societat anònima que gestiona l'hospital comarcal.

El funcionament del consistori s'estructurarà al voltant d'onze comissions informatives més dues de tècniques: una comissió de bous i una de fires. Es redueixen de sis a cinc els càrrecs de confiança: gerent d'obres, gerent de promoció econòmica, coordinador de la revista Amposta i l'emissora municipal, gerent de fires i cap de gabinet responsable de relacions amb la premsa –càrrec de nova creació.

Ferré va anunciar com a prioritats del nou govern l'elaboració d'un pla estratègic de ciutat i pla de xoc per a la neteja i el manteniment de la via pública.MANEL FERRÉ
alcalde d'amposta (ciU)
«Les prioritats són dotar la ciutat de noves infraestructures i alhora aplicar un pla de xoc per al manteniment de la via pública»


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.