| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 18 d'abril de 2021


dimecres, 27 de juny de 2007
>

«No hauria acceptat un préstec d'Alem»
El gerent de l'AMT, Jesús Trasobares, ha respost a la carta de l'administrador judicial de Sistemas Alem amb un burofax en què assegura que el viatge es va fer «per promocionar a Mèxic i Estats Units la patent que té registrada Rafael León i la seva esposa», i que, per tant, no es va tractar d'un desplaçament personal.

Segons el responsable de la societat municipal, «mai no es va dir que el viatge era un préstec ni que el pagués Sistemas Alem», i va afegir que, si ho hagués sabut, «no ho hauria acceptat». Així, Trasobares afirma que en tot moment va creure que el desplaçament el finançava personalment el mateix Rafael León, ja que la voluntat de tots dos era aconseguir comercialitzar la patent del responsable de Sistemas Alem a Amèrica. «De fet, en aquell viatge es van iniciar contactes tant a Mèxic com als Estats Units, tot i que crec que no van fructificar», va explicar ahir Trasobares.

Amb aquesta argumentació, el gerent de l'AMT rebutja retornar l'import sol·licitat per l'administrador judicial de Sistemas Alem, de gairebé 16.000 euros. «És vergonyós i indignant que pràcticament sis anys després es torni a remoure tot això», afegeix.

Trasobares també va negar ahir que el motiu exclusiu del viatge a Amèrica del Nord l'any 2002 fos el casament del seu fill. «És cert que va tenir lloc en aquella època, però això és casualitat. A mi Rafael Leon em va demanar que hi anés, amb les despeses pagades, per fer-li promoció», afirma. El gerent de l'AMT sí que reconeix que va viatjar acompanyat de membres de la seva família, tot i que destaca que també formava part del grup una enginyera de camins.

El responsable de Sistemas Alem, per la seva banda, va negar ahir que el viatge de Trasobares fos de tipus promocional. NOTÍCIES RELACIONADES

>Alem reclama un deute de 16.000 euros al gerent d'Aparcaments de Tarragona

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.