| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 12 de novembre de 2019


dissabte, 9 de juny de 2007
>

L'Ajuntament de Lloret precinta els terrenys on farà la piscina i en pren possessió

Ahir es va acabar el termini que havia donat al propietari

TEIA BASTONS. Lloret de Mar
L'Ajuntament de Lloret de Mar va prendre possessió ahir dels terrenys on fins ara hi havia el pàrquing d'autocars Pujadas i on s'ha de construir la piscina municipal. D'aquesta manera, no va atendre la petició del propietari, que havia demanat uns dies més per abandonar el lloc. Ara l'Ajuntament ja podrà posar a licitació i adjudicar les obres de la piscina.


+ Un policia local de Lloret de Mar precintant ahir al matí el pàrquing Pujadas. Foto: MIQUEL RUIZ

A primera hora del matí, personal dels serveis tècnics de l'Ajuntament de Lloret de Mar, junt amb membres de la policia local, es van presentar al pàrquing d'autocars Pujadas per fer efectiva l'ordre judicial que li permet precintar i ocupar els terrenys. En el moment de notificar i efectuar l'ocupació es va aixecar acta de tot el que hi havia en el terreny, principalment autocars i camions aparcats. També es va notificar a la propietat que ha de retirar el mòdul on hi ha l'oficina del pàrquing. Per la seva banda, l'Ajuntament té previst fer un projecte per enderrocar la casa que hi ha dins la finca.

El regidor de Planificació Urbanística, Josep Valls, va explicar que l'ocupació de la finca era un requisit indispensable perquè ara l'Ajuntament pugui posar a licitació i adjudicar les obres de la piscina municipal de Lloret.MÉS TEMPS
L'Ajuntament havia donat un termini d'una setmana al propietari per desocupar els terrenys, i ell havia demanat més temps per poder avisar els seus clients i poder retirar les seves pertinences. Josep Valls va explicar ahir que era el propietari del pàrquing qui havia de resoldre els problemes amb els amos dels autocars que feien servir les instal·lacions, que ara s'hauran d'anar buidant.

En conflicte sobre els terrenys ve de lluny, principalment per la falta d'acord en el preu que l'Ajuntament ha pagat al propietari pels terrenys, 1,6 milions d'euros. Aquesta desavinença l'haurà d'acabar resolent un jutge d'expropiació, que serà qui fixarà el preu definitiu. El que sí que ja havia obtingut l'Ajuntament era el permís per entrar als terrenys i ocupar-los, que és el que va fer ahir.

Està previst que aquest mateix estiu ja es comencin a fer els moviments de terra previs al començament de les obres de la piscina.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.