| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 6 de desembre de 2021


dimarts, 5 de juny de 2007
>

Els independents i ICV, també a favor de la investidura de Puig a l'EscalaMAR VICENTE. L'Escala

El socialista Estanis Puig serà investit alcalde de l'Escala amb els vots favorables del PSC, ERC, ICV i Escalencs Independents, segons va anunciar Puig en una roda de premsa, en què també va presentar el pacte per governar amb ERC. Puig va destacar que l'oferta per entrar al govern que va fer a ERC i que el seu cap de llista, Josep Geli, ha acceptat també l'ha fet a ICV, tot i que ahir encara no tenia resposta d'Àngel Rodríguez. «L'oferiment a ERC ha merescut el seu acord i ja sumem set regidors, una majoria estable, tot i que també hem fet extensiu el pacte a ICV», va dir Puig. Josep Geli va dir que la decisió s'ha pres per «ser respectuosos amb la voluntat de canvi a l'Escala, amb un govern en què hi hagi diàleg i consens».

Puig va dir que es planteja el futur nomenament «com un projecte personal de vuit anys» amb la promoció econòmica i turística i la regulació del creixement urbanístic com a eixos fonamentals del govern. La setmana que ve ERC i el PSC parlaran del cartipàs. Geli va destacar: «No volem ser presoners d'un organigrama donat pel govern anterior.»

Josep Maria Guinart, alcalde en funcions i candidat de CiU, va dir ahir que «costa d'entendre» que s'hagi exclòs CiU d'un pacte quan fins ara havien estat governant junts.

La primera secretària dels socialistes gironins, Marina Geli, va felicitar ahir personalment Estanis Puig pel seu resultat. NOTÍCIES RELACIONADES

>ERC, el PP, l'Entesa i una regidora del PSC tanquen l'acord per fer alcalde de Castelló el republicà Salvi Güell

>ERC de Figueres explora la via del tripartit que doni l'alcaldia a Canet

>EUiA-ICV demana al PP de Blanes que doni suport al govern sense entrar-hi

>A Cassà, pendents de reunions

>ERC i ICV desbloquegen les converses amb el PSC a Girona però reclamen les dues primeres tinències d'alcaldia

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.