| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 26 de maig de 2020


dissabte, 2 de juny de 2007
>

Tres testimonis del DVD acusen el PP de Badalona de manipular el document de cessió d'imatge

Sol·liciten al jutjat un acte de conciliació i una compensació econòmica

SARA MUÑOZ. Badalona
Tres dels testimonis que apareixen al polèmic DVD que el PP va difondre a Badalona durant la campanya electoral han sol·licitat al jutjat que acordi la celebració d'un acte de conciliació entre les dues parts, ja que asseguren que no han autoritzat la difusió de la seva imatge. El Partit Popular, però, ha mostrat a aquest diari els documents de cessió d'imatge amb la firma dels tres veïns de Montigalà. Un d'ells, Miguel Serrano, es mostra convençut que la signatura «està manipulada».L'advocat dels tres testimonis, Rafael Mendoza, assegura que els seus clients, segons defensen, «mai no han autoritzat la difusió de la seva imatge per part del PP, i menys per a un DVD com el que finalment va resultar». Miguel Serrano, un veí de Montigalà que apareix en dues ocasions oposant-se des d'un bar a la instal·lació d'una mesquita en un terreny públic del barri, manté que: «Quan es van enregistrar les imatges vaig creure en tot moment que eren per a un document contra la mesquita que havia d'arribar a l'alcaldessa (la socialista Maite Arqué).» Serrano indica que ell és «socialista» i que, per aquest motiu, «mai hauria autoritzat sortir en cap producte per al PP».

El PP de Badalona, però, ha mostrat a aquest diari els documents signats per les tres persones que insten a l'acte de conciliació contra el PP, en els quals se cedeix l'ús de la seva imatge, a més de deixar molt clar que les declaracions enregistrades seran utilitzades pel PP. Serrano assegura que ni ell, ni els altres dos testimonis (Rosa Arbera i José Marín) han signat aquest document, en què també consta el nom de la persona i el DNI, escrits a mà. Acusa el PP de manipular les seves dades. «No sé com ho han fet, però puc garantir que jo no he signat cap document».

En l'escrit que el seu advocat ha presentat al jutjat es demana al PP que s'avingui a «reconèixer que la difusió de les imatges constitueix un acte il·legítim de captació de la imatge amb una difusió no consentida» i es reclama «la retirada del DVD i la destrucció del material». Entre altres qüestions, es reclama als populars que es compensi econòmicament els tres testimonis «per la intromissió il·legítima». Al jutjat se li sol·licita que acordi la celebració de l'acte de conciliació.

L'alcaldable del PP, Xavier Garcia Albiol no ha volgut fer declaracions. S'ha limitat a mostrar els documents amb l'autorització dels tres testimonis per fer difusió de la seva imatge.RAFAEL MENDOZA
ADVOCAT
Defensa que els seus clients mai no han signat cap document per cedir la imatge. Reclama un acte de conciliació


XAVIER GARCIA ALBIOL
PRESIDENT DEL PP
Recorda que la productora va sol·licitar permís a tots els testimonis per aparèixer al DVD i ha mostrat els documents


 NOTÍCIES RELACIONADES

>CiU ofereix a ERC entrar al govern de Martorell tot i la majoria absoluta

>Caixa o faixa

>El comerç vol continuïtat

>ICV evitarà entrar en governs amb majoria absoluta del PSC

>ERC presidirà la Diputació de Lleida amb el PSC a canvi de pactes locals

>Catalunya encara manté vint alcaldes que governen als seus municipis des de 1979

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.