| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 20 de març de 2019


dimecres, 30 de maig de 2007
>

Pius Pujades recull a «Demà serà diumenge» part dels seus articles publicats al «Diari d'Andorra»L.P.. Girona

L'articulista Pius Pujades ha recollit més de 200 dels seus articles setmanals al Diari d'Andorra en el llibre Demà serà diumenge. L'obra, que es va presentar a Andorra la Vella la setmana passada, és una selecció dels articles setmanals de la secció La Seca, la Meca i la vall d'Andorra, que han tractat d'ecologia, viatges, història i situacions més o menys domèstiques i properes. Segons explica ell mateix, són cròniques que volen fer parlar la gent, en les quals Pujades també aporta la seva opinió, però especialment vol que se senti la veu dels ciutadans anònims que es pot trobar.

QUINZE ANYS D'ARTICLES
Els articles recopilats en aquest llibre han estat escrits al llarg de gairebé quinze anys. Aquest llibre va relacionat amb un altre també d'articles però que encara no ha estat editat. En aquest segon volum s'hi encabiran tots els articles que Pujades va escriure sobre política andorrana, catalana, espanyola i internacional, sobre art, llengua i economia. El títol del llibre no té altra raó de ser que la del dia de la publicació dels articles de Pujades, el dissabte.

A part d'aquests dos llibres d'articles, Pujades té previst publicar un recull de tretze contes de Nadal, el desembre vinent, amb la Diputació de Girona, i posteriorment un llibre sobre les seves memòries i experiències de quan va fer el servei militar a Ifni, coincidint amb el cinquantè aniversari de la guerra entre Espanya i el Marroc en aquest territori del Sàhara.

Periodista de llarga trajectòria, Pius Pujades va ser un dels promotors inicials d'El Punt, diari que va dirigir a principis dels anys vuitanta, després d'haver estat vinculat també molt de temps a la revista Presència, actual suplement dominical d'aquest rotatiu.

Pius Pujades és l'autor de Demà serà diumenge, articles publicats al Diari d'Andorra, però també és articulista d'El Punt i ho havia estat de l'Avui.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.