| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de desembre de 2023


dissabte, 26 de maig de 2007
>

Els partits de Pineda es reafirmen a rebutjar la depuradora a la platjaT.M.. Pineda de Mar

La construcció de la depuradora de l'Alt Maresme en uns terrenys a tocar de la platja de Pineda va centrar bona part de l'últim debat de candidats organitzat dijous per Ràdio Pineda. Els set alcaldables van rebutjar l'emplaçament anunciat per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i sis d'ells, menys el PP, van optar perquè el millor lloc continua sent el Pla de Grau de Malgrat de Mar. Els populars mantenen que cal que la depuradora vagi a l'antiga pedrera de Montpalau. Amb motiu de l'afirmació categòrica del socialista Xavier Amor, que si és alcalde «la planta no es farà al municipi», la resta de candidats van reclamar-li que expliqués els motius de tanta seguretat. No van obtenir resposta. Malgrat tot, els set alcaldables van reconèixer que era inadmissible que un equipament tan important que ha de garantir la depuració de les aigües a cinc municipis encara no estigui acabat.

En el debat, que es va fer al Centre Cultural i Recreatiu amb més de 300 persones de públic, hi van assistir els caps de llista del PP, Norbert Pelàez; CiU, Joan Morell; PSC, Xavier Amor; ERC, Mònica Palacín; ICV, Ramon Moreno; CUP, Josep Burjons, i 100x100 per Pineda, Salvador Llorens.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.