| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 6 de juny de 2023


dissabte, 26 de maig de 2007
>

El PP reclama que es prohibeixi la cassolada per l'habitatge digneA. BALLBONA. Barcelona

Amb el desgavell que ha denunciat al llarg de la campanya que afecta Barcelona i, a sobre, l'assemblea pel dret a l'habitatge fa una cassolada reivindicativa per aquest dissabte a les deu del vespre. Evidentment, Alberto Fernández Díaz (PP) ha reaccionat com era d'esperar, i ahir ja va instar la Generalitat a «prohibir» i «dissoldre» aquest acte reivindicatiu. Pel candidat popular, «no es pot permetre» que se celebri, a causa de la coincidència amb la jornada de reflexió.

«Fa quatre anys que denuncio que els esquàters campen al seu aire per la ciutat», es va queixar, i també va lamentar ara aquesta nova situació. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els organitzadors d'aquest acte reivindicatiu no han comunicat la convocatòria i, per tant, la consideren il·legal.

En l'acte de tancament de campanya, que es va fer al poliesportiu de l'Illa Diagonal, davant prop de 500 militants, Fernández Díaz va reiterar que és «l'única alternativa» per tirar endavant «el canvi» a Barcelona, i que ell, a diferència de Trias, trencarà amb la «continuïtat del tripartit». Per aquest motiu va fer una crida perquè en aquestes 48 hores abans d'eleccions «ens arremanguem una mica més» per obtenir «el canvi nítid» que proposa liderar. Com a curiositat, les crítiques a Trias van ser el tall de 20 segons que Fernández Díaz va fer per a TV3 en directe, i, un cop fet, el candidat ho va explicar als militants, amb un to distès.

«La nostra Barcelona no és la del tripartit ni la nacionalista», va subratllar, i va afegir-hi que si ERC a la ciutat no ha tingut «la doble clau» com al Parlament és gràcies a «la fortalesa del PP». A més, va remarcar que solucionarà els problemes de seguretat i els que creu que es deriven de la immigració. Josep Piqué, president del partit, va reivindicar el PP com «l'únic vot útil del centre dreta a Catalunya» i va augurar uns «molt bons resultats» a Barcelona. NOTÍCIES RELACIONADES

>Mayol condiciona el pacte amb Hereu al programa Pobresa Zero

>Hereu promet estendre els «valors socialistes» als barris

>Ciutadans de Terrassa denuncia la CUP per calúmnies

>La junta electoral permet la cursa de Cornellà i prohibeix la primera pedra d'una caserna a Tarragona

>Portabella es proclama «hereu» de la Barcelona rebel

>El PP ofereix els seus regidors a CiU a Girona però Piqué no ho veu clar

>Només 24.461 electors votaran per correu, la meitat dels que ho van fer en les eleccions catalanes

>Bustos, Bustos, Bustos i Bustos

>La lluita pels últims bastions convergents

>Piqué afirma que CiU mai recuperarà la Generalitat i demana els seus vots

>Saura diu que Iniciativa aspira a ser la tercera força en vots en les municipals

>Carod argumenta que el PSC i CiU tenen «la gola profunda» perquè s'ho empassen tot de Madrid

>Mas replica a Montilla que es desmarqui del PSOE i Zapatero si no compleixen l'Estatut

>«Ha empitjorat la moguda lúdica i cultural de la ciutat»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.