| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 1 de desembre de 2021


divendres, 25 de maig de 2007
>

L'home ferit per un guàrdia urbà de Reus estudia denunciar l'agentN. ALBISUA. Reus

+ Bruno Salter estarà dos mesos de baixa per l'impacte. Foto: N.A.

Quatre dies després de sortir de l'hospital de Sant Joan de Reus, Bruno Salter, l'home ferit per una bala d'un guàrdia urbà de Reus, va explicar ahir: «Encara estudiem si presentar accions legals contra l'agent». Salter sí que va voler deixar clar que no va tenir res a veure amb els aldarulls previs a la seva detenció, tot i que va reconèixer que sí que era a la zona del passeig Mata, on, segons la versió donada per la Guàrdia Urbana, diversos individus van copejar un agent.

És més, Salter, a qui la policia imputa un delicte d'atemptat a l'autoritat, resistència i robatori amb violència i intimidació, va explicar: «Evidentment que vaig veure els aldarulls i les persones que els van protagonitzar, però no les conec». L'home es va mostrar molt crític amb les declaracions de l'alcalde, Lluís Miquel Pérez, respecte als seus antecedents «policials, que no judicials». Salter va detallar, de manera irònica, quins són aquests antecedents: «Haver militat a les joventuts del PSC, haver patit un ferotge procés d'expropiació a causa de la revisió del POUM i no poder negociar i acabar amb un tret a la cama».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.