| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 27 de maig de 2020


diumenge, 20 de maig de 2007
>

Girona em preocupa, a tu també?opinió . Candidat de la CUP a l'alcaldia de Girona

JORDI NAVARRO..

Ahir es va celebrar un altre debat electoral a Girona, un debat que va tenir la participació dels cinc grups amb representació a l'Ajuntament de Girona. Una vegada més, la CUP va ser arraconada del debat. Personalment em planyo d'aquesta decisió. Penso que els mitjans de comunicació en general han de fer una reflexió en clau democràtica i revisar alguns dels seus plantejaments, atès que en una societat madura tots els grups polítics haurien de disposar d'espais de lliure expressió. Espais on es puguin exposar plantejaments i propostes en igualtat de condicions.

La CUP és una formació política independentista i d'esquerres que en l'àmbit municipal a Girona ha desenvolupat una intensa activitat política en aquesta darrera legislatura. Hem elaborat un extens programa electoral de forma participativa, i nombrosos sectors socials de la ciutat han participat conjuntament amb nosaltres en mobilitzacions, debats i jornades.

Creiem que Girona necessita un projecte nou, que superi la curtesa de mires d'un govern municipal tripartit que es fa dir d'esquerres i catalanista però que a la pràctica actua sovint de forma autoritària i mediocre. Qüestions com ara la llengua, els barris, els serveis a les persones, la ciutadania, la participació, l'habitatge, les energies netes, la cohesió social, la gestió dels residus i l'aigua, la mobilitat i l'urbanisme necessiten un revulsiu a Girona, un impuls en clau nacional i d'esquerres.

Les Escoles Obertes, l'espai polivalent amb sala de concerts, la rehabilitació del Mas Torre de Taialà, la construcció d'un centre d'interpretació de la natura, la rehabilitació del teatre de Sant Narcís, l'agermanament de Girona amb altres ciutats dels Països Catalans, la implantació d'energies netes i de bicicletes a la ciutat o un espai participatiu de codecisió democràtica com el Girona Actua, són algunes de les propostes innovadores i progressistes que fa la CUP per avançar cap a una Girona més oberta, més inclusiva, més solidària. Una Girona on la catalanitat, la ciutadania, barris i diversitat s'entrecreuin i generen sinergies positives cap al futur. Per això, pel dia 27 de maig demano la confiança de les gironines i gironins, perquè volem que la CUP esdevingui el revulsiu que Girona necessita.
Girona necessita un projecte nou, que superi la curtesa de mires d'un govern municipal tripartit que actua sovint de forma autoritària


 NOTÍCIES RELACIONADES

>L'estació de trens, el TAV i la mobilitat centren el debat

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.