| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 17 de febrer de 2020


diumenge, 20 de maig de 2007
>

Les necrològiques (Barcelona)


ALELLA

Jesús Morella Saura. Exèquies, avui, a les 9 del matí, a l'oratori del tanatori de Badalona.

BADALONA

Fernando Fenrnández Caballero. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Badalona.
Concepción García Martín. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a l'oratori del tanatori de Badalona.
Carlos Monells Prats. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església de Santa Maria de Badalona.

BALENYÀ

Assumpció Simon Martínez. Va morir als 84 anys. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a l'església de Sant Miquel de Balenyà.

BARCELONA

Coral Arnedo Arraez. Va morir als 88 anys. Exèquies, avui, a les 9.25 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Isabel Cayero Borge. Va morir als 97 anys. Exèquies, avui, a les 10.40 del matí, al tanatori de Collserola de Serveis Funeraris de Barcelona.
José Clavero Montañes. Va morir als 81 anys. Exèquies, avui, a les 2.5 de la tarda, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Julio Cuirado Gómez. Va morir als 64 anys. Exèquies, avui, a la 1.40 del migdia, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Enriqueta Cunchillos Plano. Va morir als 95 anys. Exèquies, avui, a les 12.20 del migdia, al tanatori de Collserola de Serveis Funeraris de Barcelona.
Carmen Cuso Cortés. Va morir als 96 anys. Exèquies, avui, a les 9 del matí, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Isabel Díaz Díaz. Va morir als 79 anys. Exèquies, avui, a les 9.10 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
José Manuel Domingo Herranz. Va morir als 72 anys. Exèquies, avui, a 3/4 d'11 del matí, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Ángela Fabres Cortés. Va morir als 94 anys. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al Tanatori Ronda de Dalt de Barcelona.
Marc Fornas Pujol. Va morir a l'edat de 25 anys. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de la ciutat de Barcelona.
José Fortes Jiménez. Va morir als 80 anys. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Vicente Gómez Cervera. Va morir als 88 anys. Exèquies, avui, a 3/4 de 3 de la tarda, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Manuela Gómez Molinuevo. Va morir als 96 anys. Exèquies, avui, a 2/4 de 9 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Eusebia Serafina Guerrero Franco. Va morir als 84 anys. Exèquies, avui, a 3/4 d'11 del matí, al tanatori de Collserola de Serveis Funeraris de Barcelona.
José Luis Guinaliu García. Va morir als 78 anys. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al tanatori de Collserola de Serveis Funeraris de Barcelona.
Luis Hernández Martín. Va morir als 71 anys. Exèquies, avui, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Ángel Hernando Espinosa. Va morir als 61 anys. Exèquies, avui, a les 10.5 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Ramon Jordi González. Va morir als 80 anys. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Asunción Llauradó Albaiges. Va morir als 69 anys. Exèquies, avui, a les 7 del vespre, al Tanatori Ronda de Dalt de Barcelona.
Pilar López Abarca. Va morir als 87 anys. Exèquies, avui, a les 12.5 del migdia, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Luisa Martí Targa. Va morir als 88 anys. Exèquies, avui, a 3/4 d'1 del migdia, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Consuelo Montes Heredia. Va morir als 46 anys. Exèquies, avui, a 2/4 de 9 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Antonio Munté Buscom. Va morir als 84 anys. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Aurelia Olles Chavanel. Va morir als 91 anys. Exèquies, avui, a les 9.50 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Hermenegildo Ortiz Font. Va morir als 87 anys. Exèquies, avui, a 3/4 d'1 del migdia, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Luis Palacios Gómez. Va morir als 80 anys. Exèquies, avui, a 2/4 de 3 de la tarda, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Antonio Pérez Martínez. Va morir als 78 anys. Exèquies, avui, a les 11.25 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Joaquin Piñol Jover. Va morir als 70 anys. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Rafael Prats Vives. Va morir als 83 anys. Exèquies, avui, a les 11 del matí, al Tanatori Ronda de Dalt de Barcelona.
Antonio Ramos Morales. Va morir als 50 anys. Exèquies, avui, a les 11.50 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de la ciutat de Barcelona.
Juana Rodríguez Mateo. Va morir als 88 anys. Exèquies, avui, a les 11.10 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Antonia Roldán Pérez. Va morir als 70 anys. Exèquies, avui, a 3/4 d'11 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Rosalia Román Cortés. Va morir als 89 anys. Exèquies, avui, a 3/4 de 9 del matí, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de la ciutat de Barcelona.
Eduardo Ruiz Planas. Va morir als 76 anys. Exèquies, avui, a la 1.25 del migdia, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Carmen Ruiz Sánchez. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a l'oratori del tanatori de Badalona.
María Dolores Salmeron Casas. Va morir als 88 anys. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
José Luis San Cil Caballero. Va morir als 48 anys. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, al tanatori de Sant Gervasi de Serveis Funeraris de Barcelona.
Gabriel Sese Pera. Va morir als 83 anys. Exèquies, avui, a la 1.10 del migdia, al tanatori de Sancho de Ávila de Serveis Funeraris de Barcelona.
Josefa Torrents Castany. Va morir als 89 anys. Exèquies, avui, a 1/4 de 12 del matí, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.
Alejandro Vera Ortilles. Va morir als 60 anys. Exèquies, avui, a 3/4 de 10 del matí, al tanatori de les Corts de Serveis Funeraris de Barcelona.

CALELLA

Pepita Ferrer Cànovas. Va morir als 87 anys. Exèquies, avui, a les 9 del matí, a l'església de Santa Maria i de Sant Nicolau de Calella.
José Martín Esteban. Va morir als 82 anys. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a l'església de Santa Maria i de Sant Nicolau de Calella.

CANET DE MAR

Miquel Saurí Señal. Va morir als 84 anys. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església de Sant Pere de Canet de Mar.

GRANOLLERS

María Muñoz Fernández. Va morir als 84 anys. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori de Granollers.

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Dolores Follana Rufete. Va morir als 87 anys. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al Tanatori Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat.
Enriqueta González Ribas. Va morir als 85 anys. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, al Tanatori Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat.
José López Salmerón. Va morir als 67 anys. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, al Tanatori Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat.
María de los Reyes Macías Vázquez. Va morir als 53 anys. Exèquies, avui, a 3/4 de 9 del matí, al Tanatori Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat.

EL MASNOU

Dolors Gramun Mir. Va morir als 98 anys. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a l'església de Sant Pere del Masnou.

MATARÓ

Ángeles Fernández Fernández. Va morir als 74 anys. Exèquies, avui, a 1/4 d'1 del migdia, al tanatori de Mataró.
Esteban Pérez Robles. Va morir als 72 anys. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, al tanatori de Mataró.

MONTGAT

Damaso Soley Garí. Exèquies, avui, diumenge, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Badalona.

RUBÍ

Francisco Cano Arjona. Va morir als 70 anys. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a l'església de Sant Pau de Rubí.

SABADELL

Maria Pilar González González. Va morir als 49 anys. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Sabadell.
Katharina Hoffmann. Va morir als 84 anys. Les seves despulles seran enterrades al cementiri de Sabadell.
Teresa Mas Rodríguez. Va morir als 92 anys. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Sabadell.

SANT ADRIÀ DE BESÒS

Teresa Vázquez Anting. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a l'oratori del tanatori de Badalona.

SANT JUST DESVERN

Jesús Méndez Nadal. Va morir als 63 anys. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, al Tanatori Sant Just de Sant Just Desvern.

SANT QUIRZE DE BESORA

Mingo Subirana Tunell. Va morir als 73 anys. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a l'església de Sant Quirze de Besora.

SANTA COLOMA DE GRAMENET

Rafael Elias Arevalo Varo. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, a l'oratori del tanatori de Badalona.

TARADELL

Mercè Comas Vinyeta. Va morir ahir als 80 anys. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a l'església de Sant Gernís de Taradell.

TERRASSA

Josep Maria Alabedra Duran. Va morir als 74 anys. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Terrassa.
Paulino Carbajal García. Va morir a l'edat de 76 anys. Exèquies, avui, diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri de Terrassa.
Miguel Carbajal Molina. Va morir a l'edat de 38 anys. Exèquies, avui, diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri de Terrassa.
Agustín Cuenca Rodríguez. Va morir a l'edat de 90 anys. Exèquies, avui, diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri de Terrassa.

TONA

Marc Osorio Parrega. Va morir a l'edat de 26 anys. Exèquies, avui, diumenge, a les 10 del matí, a l'església de Sant Andreu de Tona.

VILADECANS

Eduvigis Gómez Vela. Va morir als 72 anys. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al Tanatori Ponent de Gavà.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.