| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 de juliol de 2024


diumenge, 13 de maig de 2007
>

El PSC de Pineda es compromet a treure la futura depuradora de la platja

El candidat Xavier Amor també assegura que farà 400 pisos protegits i un nou polígon industrial

LLUÍS MARTÍNEZ. Pineda de Mar
El candidat del PSC a l'alcaldia de Pineda de Mar, Xavier Amor, es va comprometre ahir a convèncer el departament de Medi Ambient perquè reconsideri el projecte de col·locar la depuradora de l'Alt Maresme a primera línia de mar. L'alcaldable, que donava el tret de sortida a la campanya electoral acompanyat del portaveu dels socialistes al Parlament, Miquel Iceta, va assegurar que si governa es construiran 400 habitatges protegits els propers quatre anys i que faran un nou polígon industrial amb més de 150 empreses. A Llavaneres, la Joventut Socialista del Maresme va presentar alguns dels 59 candidats joves que hi ha a les llistes.


 Foto: LL.M.

+ A l'esquerra, Xavier Amor i Miquel Iceta a Pineda, i a la dreta, un moment durant l'acte de la JSC a Llavaneres./ Foto: LL.M.

Iceta va ser l'encarregat d'apadrinar el candidat però també va ser qui va recordar que el conflicte de la depuradora va provocar l'expulsió del PSC del govern municipal en l'últim tram del mandat. En aquest sentit, Xavier Amor va assegurar que una de les primeres coses que faria si aconseguís l'alcaldia seria negociar amb el departament de Medi Ambient perquè canviï de lloc la planta i negociar amb Educació perquè Pineda disposi, d'una vegada, de l'oferta escolar que necessita. «L'últim centre de primària el va inaugurar l'alcalde Fillat fa 12 anys», va recordar Amor, que també va aprofitar per acusar directament Joan Morell de ser el culpable de la situació. «Pineda és una ciutat dormitori, estancada i aturada perquè hem tingut un govern conservador durant 12 anys», va afegir-hi. A banda d'aconseguir que «tots els barris de la ciutat siguin també Pineda» i proveir-los dels serveis necessaris, també va assegurar que portarà més de 150 empreses al nou polígon i que construirà 400 pisos de protecció oficial.

Al matí, les Joventuts Socialistes van reunir alguns del 59 candidats joves que hi ha a les llistes del Maresme. L'acte es va fer a Llavaneres, on la cap de llista, Carme Bastida, és membre de la branca jove del partit. L'alcaldable, a banda d'assumir com a pròpies les tres principals preocupacions del col·lectiu: l'accés a l'habitatge, la precarietat laboral i la millora de la formació, també va aprofitar per transmetre un missatge als grups de l'oposició de Llavaneres que van criticar el pla d'urbanisme i van assegurar que la Generalitat l'havia suspès. «És més fàcil fer demagògia i manipular que dir la veritat i ser honest», va dir. NOTÍCIES RELACIONADES

>El PSC promet treure la nova depuradora de la platja de Pineda

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.