| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 26 de febrer de 2020


dijous, 10 de maig de 2007
>

Sobre el Bicing i els aturatsEMILI SABATER. BARCELONA..
Una paraula que ara està de moda a Barcelona: Bicing. És la intensa promoció actual de l'Ajuntament per facilitar als ciutadans un servei d'ús de la bicicleta, posant-ne a la seva disposició a un preu assequible per tota la ciutat.

Per abonar-s'hi, cal adquirir una targeta d'usuari. Per adquirir-la, cal registrar-se i omplir un formulari de dades personals entre les quals hi ha la «professió». N'hi figuren 48: des d'arquitecte o enginyer fins a notari o eclesiàstic; des de cuiner o forner fins a modista o estudiant. També hi ha antiquari i hostesses de fires i congressos. Etcètera. Fins i tot hi ha jubilat ... però vet aquí que no hi ha aturat. Es veu que per l'alcalde Hereu els aturats no existeixen o no compten, potser els considera ciutadans de segona. Potser a ell i al seu equip els ha traït l'inconscient: tal vegada consideren que el col·lectiu dels aturats no els és prou rendible pel que fa als vots. Aquesta és la seva sensibilitat.

Crec que cal una rectificació al formulari d'inscripció del Bicing i una disculpa pública per part de l'Ajuntament.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.