| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 30 de gener de 2023


diumenge, 6 de maig de 2007
>

CiU de Reus exigeix a Pérez que destitueixi Eduard Ortiz (PSC)

El socialista va acusar els convergents d'ús indegut del cens

GISELA PLADEVEYA. Reus
«No entenem per què el número 2 del PSC, Eduard Ortiz, ens calumnia dient que usem mitjans il·legals per fer arribar informació a la gent», va denunciar ahir el cap local de CDC de Reus, Màrius Pàmies. Així mateix, va afegir que l'estil polític del socialista durant aquesta setmana només busca la confrontació i, per tant, demanen a l'alcalde que el destitueixi.

«No disposem del cens electoral, ni tampoc de les dades del padró municipal», van al·legar ahir el cap local de CDC, Màrius Pàmies, i el membre del comitè local de CiU, Albert Pujol, que van deixar clar que es pronunciaven «en nom de tota la coalició». En concret, les seves declaracions van ser la resposta a «la llista d'acusacions» que aquesta setmana han rebut del tinent d'alcalde i número 2 de la candidatura del PSC a les pròximes eleccions municipals, Eduard Ortiz. En primer lloc, el socialista va assegurar el 3 de maig que denunciarien CiU a la unitat d'inspecció de l'Agència Catalana de Protecció de Dades per haver usat la informació del padró per enviar cartes als veïns de l'avinguda Sant Jordi i el carrer Gaudí, en les quals criticaven el projecte del centre comercial de Metrovacesa. A més, segons el socialista, en la carta es creava alarma social perquè s'hi apuntava que «de la instal·lació d'establiments d'oci nocturn se'n pot derivar un problema de soroll, de gent bevent al carrer i d'actes d'incivisme que poden perjudicar els residents del voltant». En canvi, Pàmies va sostenir que amb la tramitació de la carta només pretenien «informar degudament els ciutadans d'una pregunta que es va fer en el ple municipal del 30 de març». D'altra banda, els representants de CiU van explicar que han presentat una querella criminal a Ortiz per haver anunciat que la persona que va cremar fa uns dies un contenidor a l'avinguda Saragossa del barri Gaudí «és de l'entorn de la presidenta de la coordinadora de veïns del carrer, Noemí Llauradó (número 10 de CiU)». Finalment, van criticar l'alcalde, Lluís Miquel Pérez, per «haver-se mantingut en silenci davant uns actes tan greus protagonitzats pel seu home de confiança», per al qual demanen que, «per dignitat democràtica», se'l destitueixi d'immediat.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.