| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 18 d'abril de 2024


divendres, 27 d'abril de 2007
>

Baixa l'ús del cotxe i creixen els desplaçaments en bici a BarcelonaEUROPA PRESS. Barcelona

L'ús del cotxe a Barcelona ha experimentat una reducció d'un 3,9% respecte al 2003, però els que fan servir la moto per desplaçar-se han augmentat un 38,9%. També s'ha disparat el nombre d'usuaris de la bicicleta, un 55,9%. Aquestes són les xifres que va donar ahir el regidor de Mobilitat, Ferran Julián, en la trobada dels membres del Pacte per la Mobilitat a Barcelona. L'alcalde Jordi Hereu va reiterar la seva negativa a instal·lar un peatge urbà, i va assegurar que el gran repte per als pròxims anys és fer créixer l'oferta del transport públic.

Hereu va anunciar, també, que s'estudiarà l'ampliació de les places d'àrea verda a algunes zones dels barris d'Horta, Sant Andreu i Sant Martí. La implantació de la zona verda d'aparcament per a residents s'està implantant de manera gradual a la ciutat, primer a Ciutat Vella i l'Eixample, i en una segona fase s'ha començat a estendre a altres districtes. L'ampliació als barris d'Horta, Sant Andreu i Sant Martí serien un pas més en la implantació d'aquesta fórmula de distribució de cotxes en superfície a Barcelona.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.