| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de juliol de 2022


dijous, 12 d'abril de 2007
>

Una comitiva de deu persones va acompanyar Montilla a Brussel·lesT.R.. Barcelona

+ Carod-Rovira i Montilla, ahir, amb Hans Blix. / Foto: J. BEDMAR
Si Josep-Lluís Carod-Rovira va anar a l'Índia acompanyat per una comitiva oficial de vint persones, José Montilla va fer el seu primer viatge a Brussel·les el dia 7 de febrer amb una delegació oficial de deu persones, segons una resposta parlamentària a CiU. Hi va anar amb Anna Terrón, delegada del govern a la UE; Manel Nadal, secretari de Mobilitat; Jordi Menéndez, director general de Relacions Externes de la Presidència; Maria do Carmo Marqués, directora de Relacions Internacionals; Abelard Vilardell, secretari tècnic de l'Euroregió; el cap de Protocol, Carles Fabró; la cap de premsa Gemma Ribas; i el fotògraf del president, Rubén Moreno, a banda de dos escortes. El cost del viatge va ser de 19.470 euros (15.470 des desplaçament, 3.800 de l'hotel i 480 d'altres). L'objectiu va ser assistir a la recepció d'Any Nou i establir contactes per tractar «assumptes d'interès».

CAROD NO FA VACANCES
Montilla i Carod –que no és de vacances com es deia en l'edició de dimecres per un error del DOGC– van rebre ahir el president de la Comissió d'Armes de Destrucció Massiva, Hans Blix, que participava en unes jornades sobre el Pròxim Orient al Parlament.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.