| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 16 de febrer de 2019


diumenge, 1 d'abril de 2007
>

Tiren a terra l'hotel Lyons Majestic de Blanes per fer al seu lloc 80 pisos

Els pisos no els comercialitza el Grup Tarradellas sinó una altra constructora

L.J.. Blanes
L'hotel Lyons Majestic, davant del cementiri de Blanes, s'ha començat a enderrocar per fer-hi pisos. L'hotel va ser adquirit fa dos anys i mig pel Grup Tarradellas. Ara, però, els vuitanta pisos que s'hi faran no els construeix aquesta empresa sinó la constructora Icasa.


+ El Lyons Majestic s'està enderrocant aquests dies. / Foto: L.J.
L'Ajuntament de Blanes va decretar fa un any i quatre mesos una suspensió de llicències que impedia que es transformessin els hotels en pisos. La suspensió va afectar l'hotel Lyons Majestic, que acabava de ser comprat pel grup Tarradellas, precisament per fer-hi pisos. El novembre passat, el govern municipal (PSC i EUiA-ICV) va plantejar allargar un any més la suspensió i obligava els propietaris que transformessin els hotels en pisos a fer-hi un 20% d'habitatges protegits. Llavors, però, el grup Tarradellas va pressionar l'Ajuntament i va recordar el seu mecenatge a Blanes per evitar que l'hotel quedés dins la suspensió de llicències i que després es veiés obligat a fer una part de pisos socials. Al final, el grup Tarradellas es va sortir amb la seva. Ara, l'hotel s'està enderrocant. L'empresa Icasa, i no el grup Tarradellas, construirà i vendrà els pisos.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.