| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 28 de maig de 2023


dimecres, 28 de març de 2007
>

La neteja de les escoles ordenada per Treball no s'ha completatN.A.. Girona

Tot i que la situació dels centres educatius de Girona ha millorat en els últims dies, la neteja total que el Departament de Treball va ordenar que dugués a terme l'empresa Clece la setmana passada havia arribat ahir al 85 per cent de la seva cobertura, segons va reconèixer la regidora de Règim Interior i Administració de l'Ajuntament de Girona, Amèlia Barbero, que confia que avui es pugui assolir el 100 per cent. «En alguns centres la neteja s'ha endarrerit perquè l'empresa volia fer-la en l'horari lectiu, cosa que no és possible», va indicar Barbero.

Els directors dels centres educatius, que ahir van mantenir una reunió amb representants de l'Ajuntament i dels departaments de Salut i d'Educació, van expressar el seu cansament per la durada del conflicte, que avui arriba al 24è dia. Treball ha convocat el comitè de vaga a assistir dijous a una altra reunió de mediació.

A l'hospital Josep Trueta, on la vaga és secundada pel personal del torn de tarda, el sindicat Catac va denunciar ahir a la direcció que les no vaguistes havien arrencat els cartells reivindicatius que hi ha penjats pel centre.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.