| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de desembre de 2023


dimecres, 21 de març de 2007
>

Maresme. Palafolls creu que el millor lloc per a la depuradora de l'Alt Maresme és MalgratT.M.. Palafolls

L'Ajuntament de Palafolls va aprovar per assentiment una moció per la qual s'instava el Departament de Medi Ambient a tornar a estudiar que la depuradora de l'Alt Maresme se situï al Pla de Grau de Malgrat i no a Pineda com està previst. La proposta recupera l'objectiu inicial de consensuar al màxim la ubicació entre els cinc municipis afectats i intenta resoldre el punt mort a què s'ha arribat després que el consistori pinedenc hagi rebutjat per unanimitat que la planta es construeixi a primera línia de mar.

La moció aprovada per Palafolls també recull que si l'opció de fer-la a Malgrat es desestima definitivament, es busqui una alternativa a la de Pineda. «És una infraestructura bàsica per a les cinc poblacions que fa massa temps que s'espera», va explicar l'alcalde, Valentí Agustí. Aquest interès per la planta de tractament d'aigües residuals arriba després que s'hagi tirat endavant finalment el projecte del clavegueram de la urbanització Ciutat Jardí. «Un cop acabem els treballs hem de connectar la xarxa a la depuradora i ens trobem que encara no s'ha construït, i a hores d'ara no sabem com se solucionarà», va precisar Agustí.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.