| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 20 de maig de 2024


dimecres, 28 de febrer de 2007
>

Un grup de veïns crea una plataforma contra el nou pla urbà de Tivissa i el futur camp de golfGUSTAU MORENO. Tivissa

Un grup de veïns va anunciar ahir que ha constituït la Plataforma per a la Protecció de l'Entorn Natural de Tivissa, i que ja han legalitzat i inscrit l'entitat al registre d'associacions del Departament de Justícia. La plataforma veïnal va crear-se després de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de l'inici del procés de formulació del pla d'ordenació urbana municipal (POUM) de Tivissa, el juliol passat. Segons el comunicat, la plataforma ha reclamat insistentment informació sobre els efectes i l'abast del nou planejament, i davant del silenci de l'Ajuntament van presentar un nou escrit per sol·licitar una entrevista amb l'alcalde, Jordi Jardí. «La resposta ha estat la notícia apareguda fa poc a la premsa, que confirma que el projecte existeix i que l'Ajuntament de Tivissa segueix vulnerant els drets dels seus conciutadans», conclou la nota.

La plataforma es pregunta pels «obscurs interessos» que porten el consistori a «negar tota la informació» als veïns afectats pel nou POUM. Segons el col·lectiu, Jardí ha intentat convèncer alguns propietaris perquè venguin els seus terrenys a la promotora que vol construir un camp de golf amb un complex hoteler i 570 habitatges associats. «Lamentem que l'Ajuntament opti per un trencament radical, projectant un camp de golf i habitatges de luxe, en línia amb els altres projectes faraònics del consistori, com la presó o el cementiri de residus nuclears», afegeix la plataforma. Segons el comunicat, «la gran majoria dels propietaris afectats» estan en contra del POUM de Tivissa, i per tant la plataforma s'oposarà «a totes i cadascuna de les fases del projecte» i es reserva el dret a iniciar accions legals per la denegació d'informació sobre el projecte.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.