| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 31 d'octubre de 2020


diumenge, 25 de febrer de 2007
>

Demanen la destitució del conseller delegat
L'associació de propietaris d'amarradors no dispara només contra Fecsa-Endesa. Al marge del problema de la pols negra, l'entitat ha detectat altres inconvenients que dificulten el bon funcionament del port. D'entrada, asseguren que l'estructura no protegeix els vaixells del vent de garbí. Per això reclamen, urgentment, que es construeixi un altre espigó. El conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruíz, respon que «només un estudi tècnic, que ara no existeix, pot justificar-ne la construcció». Els propietaris d'amarradors també es queixen de la manca d'escales al final de cada pantalà per qüestions de seguretat i que se'ls obligui a treballar amb el mecànic que té l'exclusiva al port. Un dels aspectes que més molesta els propietaris dels amarradors, però, és que si perden la targeta que abonen per utilitzar el pàrquing del port, de 200 euros anuals, han de comprar-ne una altra i pagar-la íntegra. Ruíz ho justifica dient: «Es tracta de targetes moneders que no es poden anul·lar. Si la fessin de nou, algú podria regalar-la i dir-nos que l'ha perdut.» L'argument indigna més els propietaris dels amarradors: «Ens està tractant de lladres.» Per aquest motiu i pel tracte de «menyspreu» que diuen que reben, els propietaris d'amarradors han enviat una carta a l'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué (PSC), en què li reclamen la destitució del conseller delegat de Marina Badalona. Ruíz, però, nega «rotundament haver tractat malament ningú» i recorda que només s'ha reunit en una ocasió amb aquesta entitat.

En aquella trobada, els propietaris d'amarradors van reclamar que es tingués més en compte l'entitat i Ruíz els va respondre que no representaven l'opinió majoritària dels propietaris dels amarradors del port i que el reglament del port els excloïa dels òrgans de direcció. L'entitat es queixa, a més a més, que al pantalà destinat a vaixells de 10 metres d'eslora hi atraquen vaixells de 12 metres. Ruíz, amb el reglament a la mà, explica que, en cas de necessitat, aquest ús està permès.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.