| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 13 de juliol de 2024


dimarts, 20 de febrer de 2007
>

Tivissa preveu millorar l'oferta turística amb un camp de golf, un nou càmping i la quarta casa rural

La promotora Farré Consulting també construirà 570 habitatges i un hotel

GUSTAU MORENO. Tivissa
L'Ajuntament de Tivissa té al damunt de la taula diferents projectes per fer un camp de golf amb 570 habitatges associats, el segon càmping del municipi i la quarta casa de pagès. El projecte del camp de golf, que seria el primer de la Ribera d'Ebre, culmina un procés de quatre anys de gestions municipals. D'altra banda, una promotora holandesa vol fer un càmping de 4,6 hectàrees al nucli de la Serra d'Almos, mentre que un empresari local té previst obrir una casa rural a la partida de la Riola.


+ Una vista de l'actual càmping alberg municipal. Foto: A.S.
L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, va explicar ahir que una promotora holandesa ha sol·licitat a l'Ajuntament la construcció d'un càmping al costat de la carretera que uneix els nuclis de la Serra d'Almos i Darmós, amb una superfície total de 4,6 hectàrees. Amb tot, el pla parcial preveu una primera actuació d'1,9 hectàrees, amb la construcció de 18 parcel·les de 45 metres quadrats, una àrea de bungalous, una bugaderia, lavabos, la recepció del càmping, una piscina de 60 metres i una àrea d'aparcaments de 570 metres quadrats. Segons Jardí, el càmping és un dels projectes que l'Ajuntament té al damunt de la taula per millorar l'oferta turística de Tivissa, que actualment ja té un càmping alberg municipal i tres cases de pagès. De fet, de manera paral·lela al pla parcial del càmping de la Serra d'Almos, Tivissa també està tramitant la sol·licitud d'un promotor local que vol obrir la quarta casa rural del municipi a la partida de la Riola. Així, Jardí va detallar que es tracta de la rehabilitació d'un mas, en què es construiran sis habitacions, un menjador i la resta de serveis. «Apostem pel turisme, però sobretot volem diversificar l'economia local, i és per això que al mateix temps també estem molt il·lusionats amb el polígon industrial del Molló», va afirmar l'alcalde. D'altra banda, Jardí va remarcar que l'Ajuntament confia que la comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre donarà llum verd al projecte de la constructora Farré Consulting, que preveu construir a Tivissa un camp de golf amb 18 forats, 570 habitatges i un complex hoteler.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>El projecte estel·lar al pla d'urbanisme

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.