| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 27 de juliol de 2021


dissabte, 17 de febrer de 2007
>

Maresme. Monreal accedeix a l'alcaldia de Santa Susanna lloant la feina de Campolier

El nou alcalde incideix en el seu compromís amb el poble, però marca distància amb l'oposició

TERESA MÁRQUEZ. Santa Susanna
Josep Monreal és des d'ahir el segon alcalde que ha tingut Santa Susanna en trenta-dos anys. El nou cap del govern de CiU va assumir el càrrec que va haver d'abandonar fa un mes Joan Campolier per acatar la sentència de quatre anys d'inhabilitació imposada pel jutge. Durant la presa de possessió, Monreal va lloar la feina feta pel seu antecessor i va marcar les línies a seguir en aquests tres mesos que queden per a les eleccions: treballar pel poble i enllestir els projectes encetats. Malgrat l'anunci de l'alcalde d'obrir les portes del consistori a tothom, la mala relació amb l'únic membre de l'oposició va quedar palesa durant el ple.


+ Josep Monreal, a l'esquerra, rep la felicitació de Joan Campolier al despatx de l'alcaldia. Foto: T.M.

Amb una investigació oberta pel Departament de Treball sobre les possibles irregularitats en la contractació d'un immigrat sense papers per l'Ajuntament de Santa Susanna, ahir el municipi va escollir el nou alcalde. No hi va haver sorpreses, però sí un suport unànime dels regidors al voltant del substitut de Joan Campolier. Josep Monreal, primer tinent d'alcalde i fins ara alcalde en funcions del poble, va ser proclamat nou cap del govern local amb nou vots a favor i un en contra, corresponent a l'únic regidor de l'oposició, el socialista Isidre Jiménez.

L'accés al càrrec es va resoldre en poc més de cinc minuts. Monreal va assegurar que assumeix el repte «per obligació amb el poble, però amb molta il·lusió», i es va comprometre a seguir una mateixa línia d'actuació i de treball en benefici del municipi. «Les portes de l'ajuntament es mantindran com quan hi havia en Joan Campolier, perquè no hi ha res més engrescador per a un susannenc que servir el seu poble. Avui és un dia històric», va dir. Per la seva banda, el regidor socialista va argumentar el seu vot contrari en relació amb l'expedient obert pel Departament de Treball sobre si el consistori ha mantingut treballant un immigrat indocumentat. «La possible implicació de Josep Monreal l'hauria d'inhabilitar per assumir la responsabilitat de l'alcaldia», va afegir.

Un cop nomenat alcalde, Josep Monreal va donar continuïtat al ple i va aixecar la sessió sense permetre preguntes dels presents. Campolier el va anar a buscar i tots dos es van abraçar davant l'espontani aplaudiment d'un dels regidors de CiU que no va ser seguit per la resta. NOTÍCIES RELACIONADES

>Maresme. Projectes en cartera

>Santa Susanna estrena el segon alcalde en trenta-dos anys

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.