| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 15 de desembre de 2018


divendres, 16 de febrer de 2007
>

Els veïns del districte de Sant Andreu exigeixen més pisos protegitsA. BALLBONA. Barcelona

Les associacions de veïns del districte de Sant Andreu han reclamat més pisos protegits per als veïns dels diferents barris. En un document consensuat per set entitats veïnals del districte, exigeixen que un 60% de les promocions de sòl públic i un 40% de les de sòl privat que es fan a Sant Andreu es dediquin a pisos de protecció oficial. Genís Pascual, vicepresident de l'associació de veïns de Sant Andreu de Palomar, va posar com a exemple el pla de Sant Andreu-Sagrera: ara només hi ha previst un 30% d'habitatge protegit, quan ells volen un 60%. «Això no lliga amb el discurs de foment dels pisos protegits, demanem una xifra realista», argumenta Pascual.

En el document conjunt, que han fet arribar al districte i a l'Ajuntament, també demanen que la meitat dels pisos que surtin de les promocions es reservin per a veïns del districte. Més promocions de lloguer i tipus d'habitatge que s'adiguin amb la situació social del barri són les altres reivindicacions destacades del text. Els veïns volen que aquestes demandes s'apliquin en promocions com ara les casernes de Sant Andreu, el sector Entorns Sagrera i la zona de Torrent Estadella, a Bon Pastor.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.