| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 25 de setembre de 2021


dimarts, 13 de febrer de 2007
>

La connexió de les rutes del Carrilet i el Ferro està aturada des de fa dos anysJORDI CASAS. La Vall de Bianya

L'Ajuntament de la Vall de Bianya ha denunciat que el tram de la connexió dels carrils bici de la Ruta del Carrilet i la del Ferro està encallat des del mes de maig del 2005, i ha reclamat al Ministeri de Medi Ambient que acceleri els tràmits per a la seva construcció. L'alcalde, Albert Busquets, ha demanat que, com a mínim, es faci el tram entre Llocalou i l'Hostal Nou, al seu municipi. Ara, aquesta connexió va d'Olot a Llocalou i de Sant Joan de les Abadesses a Santigosa. Aquest últim tram forma part de la primera fase del projecte, valorada en un milió d'euros. Ara, falta executar la segona, que és la que va des de Santigosa fins a l'Hostal Nou pel pont de la Rovira, un itinerari d'encara no 15 quilòmetres, però amb molt de desnivell.

El gerent del Consorci de les Vies Verdes, Emili Mató, va explicar que van portar el projecte a Madrid el juny del 2005 i que des d'aleshores han intentat contactes amb el Ministeri diverses ocasions sense èxit. Mató ha recordat que van plantejar fer la connexió en dos trams, un des de Llocalou fins a Sant Pere Despuig i el que afecta el terme de Sant Joan, on hi havia un problema amb un camí particular per resoldre. Ell mateix hi ha afegit que ara fa un any van pressionar el ministeri amb una carta i que, ara, esperen reunir-se aviat amb algun dels responsables dels projectes de les Vies Verdes.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.