| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 16 de febrer de 2019


dilluns, 12 de febrer de 2007
>

El president de la plataforma Pinya de Rosa de Blanes anirà a la llista d'ERC en les eleccions

El candidat republicà de Cassà carrega contra el pla general

L.J.. Blanes Cassà de la Selva
Quim Rutllant, president de la plataforma Pinya de Rosa de Blanes, anirà a la llista d'ERC en les pròximes eleccions. De moment, però, no se sap quina posició de la llista ocuparà. D'altra banda, la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va presentar ahir el candidat d'ERC a Cassà, Carles Casanova, que va carregar contra el pla general.


+ Casanova amb la consellera Capdevila, ahir a Cassà. / Foto: L.J.

Quim Rutllant, de 29 anys, va aconseguir una mobilització popular important durant els anys 2002 i 2003 per salvar el paratge natural de Pinya de Rosa i evitar que es construïssin més de 300 xalets a l'últim espai verge a primera línia de mar que queda a Blanes. Tot i que al principi semblava que la mobilització estava abocada al fracàs, perquè fins i tot s'havien fet les cessions a l'administració, el seu paper va ser clau perquè no s'edifiqués i es declarés el paratge bé cultural d'interès nacional.

Rutllant, membre de la colla sardanista Sa Palomera i fins fa poc vinculat a l'esbart Joaquim Ruyra, és realitzador del programa Mans, dedicat a les sardanes, a Catalunya Ràdio, i conseller assessor de Radio Televisió Espanyola.

De moment, no se sap quin lloc de la llista ocuparà Rutllant perquè encara s'està fent. El que és clar és que no serà el número 2 del candidat, Joan Puig, perquè aquesta plaça l'ocuparà la regidora Conxita Boldú. NOTÍCIES RELACIONADES

>Creixement moderat

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.