| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 26 d'octubre de 2021


divendres, 9 de febrer de 2007
>

Josep Niebla instal·la els murals de gran format «Els mars d'Amposta»DANI CHICANO. Amposta

+ Niebla, a Amposta, davant un dels murals ja instal·lat. Foto: L.F.

L'artista empordanès Josep Niebla ja ha instal·lat, a la plaça del Mediterrani d'Amposta, al centre d'oci Tosses 21, dos murals gegantins agrupats amb un mateix títol: Els mars d'Amposta. Els murals, que han suposat per a l'artista un any sencer de feina, són de 100 m² (Mar endins) i 116 m² (Mar Mediterrani-platja), i per a la realització d'aquest encàrrec Niebla va optar per fer dues peces, una dedicada al mar «amable, que recrea la bellesa i la bondat del mar que tots coneixem», explica l'artista, i una altra dedicada al «mar interior que representa no un punt sinó un mur» i que el pintor relaciona amb el que alberga l'ésser humà.

Els murals estan realitzats amb pintura acrílica d'alta resistència, sobre teles encolades sobre panells de fusta. A més, s'ha editat un llibre amb el mateix títol de l'obra que recull fotografies del procés de confecció dels murals, amb textos de crítics.

Niebla també està enllestint, a l'entrada d'Amposta, la instal·lació de l'escultura Homenatge a Amposta, de 10 metres d'alçada i 100 tones de pes, feta amb pedra d'Ulldecona.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.