| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 19 de març de 2019


dimecres, 7 de febrer de 2007
>

Marigó i Pàramo es reuneixen per l'illa de Blanes i surten amb conclusions oposades

El nou projecte suposa una inversió de 60 milions d'euros

LAURA JUANOLA. Blanes
L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de la Diputació de Girona, Carles Pàramo, es van trobar ahir per parlar sobre el futur del consorci de l'illa de Blanes. Les versions de la reunió són contradictòries. Marigó sosté que la Diputació aportarà 200.000 euros aquest any. Pàramo, en canvi, ho nega i manté que la Diputació es vol retirar del consorci.

«La Diputació de Girona desitja sortir del consorci de l'illa de Blanes perquè s'ha desviat dels objectius inicials», va declarar ahir el president de la Diputació, Carles Pàramo. Pàramo sosté, com ja sostenia la setmana passada, que no té sentit que la Diputació es mantingui en el consorci perquè el projecte del Parc del Mar, que ara s'impulsa en substitució de l'illa d'Isozaki, no servirà per dinamitzar la demarcació de Girona. La Diputació veia amb bons ulls el projecte d'Isozaki perquè sortia del que és comú, però considera que un projecte de parc lúdic d'aigües i la construcció d'una zona hotelera no suposa res de nou. Segons Pàramo, així li ho va dir ahir a l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, en una reunió que van mantenir per tractar aquest tema i en què també hi havia els vicepresidents de la Diputació Jaume Torramadé i Enric Vilert, a més de l'interventor de Blanes.

La versió de Marigó, però, difereix. Segons l'alcalde de Blanes, no es va tractar de la possible retirada de la Diputació en el consorci. Marigó també diu que Pàramo es va mostrar molt interessat en el projecte, que va veure que s'estan fent les coses bé i que va aplaudir la zona hotelera que es farà i que servirà per pagar una part del futur Parc del Mar. De fet, la inversió suposarà prop de 60 milions d'euros. D'aquests, entre 16 i 17 milions seran per a la urbanització del parc i uns 40 milions més serviran per fer la zona d'aigües.

L'alcalde de Blanes va fer una valoració positiva de la reunió d'ahir. Va anunciar que la Diputació pagarà 200.000 euros pel consorci de l'illa durant aquest any i que, a més, pagarà els 460.000 euros que deu del 2005 i el 2006. A més, va dir que tot es deixa preparat perquè el govern que surti de les eleccions pugui decidir i continuar treballant. Tot i això, des de la Diputació es nega rotundament que ahir es parlessin de xifres i s'assegura que la qüestió es va ajornar per una altra reunió.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.