| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de desembre de 2023


dimarts, 23 de gener de 2007
>

El PSC de Pineda diu que Nadal posa condicions a la depuradora i la Generalitat ho desmenteixT.M.. Pineda de Mar

La construcció de la depuradora de l'Alt Maresme –que ha de donar servei a cinc municipis, però que es vol construir entre Santa Susanna i Pineda– acumula entrebancs. Els alcaldables del PSC de Pineda, Calella, Malgrat de Mar i Santa Susanna es van reunir divendres amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), Joaquim Nadal, per transmetre-li el rebuig a la intenció de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de fer la planta a primera línia de platja. Posteriorment, el PSC de Pineda va emetre un comunicat en el qual assegurava que el conseller «no donarà suport a la construcció de la depuradora sense l'acord plenari de cadascun dels ajuntaments de la zona». Fonts del departament van desmentir ahir mateix que Nadal posés cap condició al projecte que gestiona. «Des de la nostra àrea treballarem per arribar al màxim consens en el territori i llimar diferències, però en cap cas es posaran pals a les rodes al projecte que està duent a terme l'ACA», van insistir les mateixes fonts.

L'alcaldable socialista de Pineda, Xavier Amor; la de Malgrat, Conxita Campoy, i el de Calella, Josep Maria Juhé, van mantenir ahir que Nadal havia afirmat que el seu departament no informaria favorablement del projecte «sense l'acord plenari». Amor es va mostrar molest per les afirmacions fetes des de la conselleria i va assegurar que tenia pendent una conversa amb el conseller «per aclarir els conceptes tractats en la trobada». El projecte de la planta necessita el vistiplau d'Urbanisme perquè els terrenys de Pineda on es vol instal·lar són zona verda i s'han de requalificar per poder construir l'equipament. L'ACA, d'altra banda, va confirmar que manté el projecte anunciat.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.