| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 19 de setembre de 2021


dimarts, 23 de gener de 2007
>

Trias reitera que no vol el túnel pel centre de la ciutatP. MERCADÉ. Barcelona

El president del grup municipal de CiU, Xavier Trias, va reiterar ahir que el túnel del tren d'alta velocitat (TAV) pel centre de la ciutat no és necessari si no es fa l'estació del passeig de Gràcia. No va explicar, però, quina seria la posició del seu grup municipal respecte al pas del TAV pel centre de la ciutat si s'hagués fet aquesta parada intermèdia entre les estacions de Sants i la Sagrera. Trias va apostar per fer una moratòria en la construcció del túnel del TAV per Barcelona fins que es determini el traçat més segur. Va recordar també que el seu grup aposta per fer la connexió del TAV pel Vallès i va assegurar que el 2009 l'alta velocitat arribaria a la frontera francesa. El president del grup municipal va fer aquestes declaracions després de reunir-se amb membres del Patronat de la Sagrada Família i conèixer les seves preocupacions pel traçat del TAV que passa a tocar del temple.

D'altra banda, l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), organisme que depèn del Ministeri de Foment, demà posarà en marxa l'oficina d'informació del Prat de Llobregat per atendre les reclamacions dels veïns que tenen esquerdes. Paral·lelament, continuen les inspeccions dels edificis amb fissures que van començar divendres passat sense que l'Adif hagi concretat a quants pisos entraran els seus tècnics per supervisar-los. A més, l'Adif ja ha instal·lat 60 sensors, d'un total de 280, que han de controlar l'evolució de les esquerdes aparegudes en almenys 30 edificis del Prat.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.