| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 27 de maig de 2020


dissabte, 13 de gener de 2007
>

Lucía Echegoyen diu que vol repetir com a cap de llista del PSC però hi posa condicionsL.J..

L'exalcaldessa de Lloret i fins ara portaveu del PSC, Lucía Echegoyen, vol ser cap de llista del partit a Lloret, però hi posa condicions i, si aquestes no es compleixen, no repetirà com a número 1. La portaveu socialista considera que per ser substituïda s'hauria hagut de treballar el relleu, cosa que fins ara no ha passat. Tot i això, no s'aferra a la cadira i té clar que si no s'accepten les seves condicions, que no ha fet públiques, plegarà.

Mentrestant, un sector del PSC promou un cap de llista alternatiu. Es tracta d'un sector identificat amb la generació més jove del partit i un dels possibles caps de llista que es postulen té un expedient obert. Tot i això, de moment, el sector alternatiu no ha fet públic cap nom per rellevar Echegoyen.

En els últims mesos hi ha hagut desavinences en el si del partit i, malgrat que Echegoyen està avalada per la direcció de Girona no es descarta que hi hagi primàries.

Mentrestant, a Lloret el que sí que té clar l'alcaldable és ERC. Eduard Coloma serà el candidat. A ICV, no hi ha res lligat. Rosa Maria Santamaria podria continuar però no té el suport d'EUiA. Pel què fa al PP, la qüestió és més complicada. L'actual número 1, Joaquim Teixidor, vol fer una candidatura independent després d'haver estat expedientat pel partit. El PP, per tant, busca cap de llista. De moment, qui s'ha ofert per encapçalar la candidatura és l'històric Santiago Ontañón, ja que el tercer regidor que té el PP a Lloret, Joan Abaurrea, ha dit que es retira i ja fa temps que es va donar de baixa del PP en disconformitat amb la direcció de Girona.

En aquest mandat estava pactat que Ontañón plegaria, però no ha estat així i ara, dels tres regidors del PP, és l'únic que manté sintonia amb la direcció del partit a Girona. NOTÍCIES RELACIONADES

>lloret de mar

>Crespo (CiU) repeteix

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.