| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 24 d'abril de 2024


dilluns, 18 de desembre de 2006
>

La polèmica a Blanes pel pàrquing d'autocaravanes provoca la dimissió del president dels càmpingsT. BASTONS. Blanes

El president de l'associació de càmpings de Blanes, Joaquim Rabassa, va anunciar ahir la seva dimissió arran de la polèmica generada per la creació, per part de l'Ajuntament, d'un pàrquing per a autocaravanes. Rabassa va prendre la decisió de dimitir en saber que alguns representants de càmpings de Blanes defensen ara la necessitat d'arribar a un acord amb l'Ajuntament, després de reunir-se divendres amb l'alcalde, Josep Marigó. Rabassa assegura que els representants dels càmpings han actuat d'esquena a ell, i atribueix el seu canvi de posició a les pressions exercides per l'alcalde.

En una reunió que havien mantingut dimecres Marigó i els representants dels càmping, aquests es van mostrar ferms en la seva oposició al pàrquing per a autocaravanes que es va inaugurar el dos de desembre, ja que consideren que es tracta de competència deslleial. Finalment, la reunió es va acabar sense arribar a cap acord.

Això no obstant, després de l'entrevista de divendres alguns representants dels càmpings van començar a defensar la necessitat d'arribar a un acord, i així ho van fer saber dissabte al president de l'associació. Per la seva banda, Rabassa considera que, tal com està plantejat, el sector ha de mantenir la seva oposició al pàrquing: «Però ara hi ha càmpings que s'han acollonit.» Per tot plegat ha decidit presentar la seva dimissió una vegada s'hagi tancat tota la polèmica al voltant del pàrquing.

Precisament en el ple d'avui està previst que es voti una moció d'ERC perquè es tanqui el pàrquing, que té el suport de tota l'oposició de Blanes –CiU, PP i ERC–. Si prospera, el pàrquing hauria de tancar i seria la primera votació important que perd l'equip de govern.

L'alcalde assegura que el nou pàrquing beneficia tota la població ja que el turisme d'autocaravana també aporta diners a la població.JOAQUIM RABASSA
PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE BLANES
«Mantinc la meva postura en contra del pàrquing tal com està plantejat, tot i que he patit desqualificacions i he rebut amenaces»


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.