| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 16 d'octubre de 2021


dimecres, 13 de desembre de 2006
>

Vallès. L'auditori de Sant Cugat estrena «Èric i l'Exèrcit del Fènix» i tres muntatges més a partir del gener

La nova programació fins al juny vol atraure públic de la comarca i Barcelona

C. ALUJU FERRER. Sant Cugat del Vallès
La programació de gener a juny del 2007 del teatre auditori de Sant Cugat inclou l'estrena absoluta d'Èric i l'Exèrcit del Fènix, un muntatge tragicòmic de Víctor Alexandre a partir del llibre i l'experiència del jove Èric Bertran, a qui es va aplicar la llei antiterrorista per demanar l'etiquetatge de productes en català. La nova programació inclou l'estrena de tres muntatges més i una oferta total de 34 espectacles que volen atraure espectadors de la comarca i també de Barcelona.


+ Recoder i alguns dels artistes de la nova temporada, ahir, a l'exterior de l'auditori. Foto: C.A.F.

El malson que Èric Bertran va començar a viure el setembre del 2004, i que des del febrer està plasmat en un llibre, tindrà a partir del 26 de gener també una versió teatral. Víctor Alexandre ha estat l'encarregat d'escriure-la, mentre que la direcció l'assumeix Pere Planella. Durant gairebé una hora i mitja, el mateix Èric –a través d'una gravació de vídeo– es converteix en el narrador virtual del seu mal tràngol, portat a escena per vuit actors que caracteritzen 17 personatges. Alexandre explicava ahir que l'obra «denuncia fets i l'Audiencia Nacional, però no les persones», i va assegurar que l'Èric ha viscut «un calvari». Després de l'estrena a Sant Cugat, 30 teatres ja s'hi han mostrat interessats.

La programació del primer semestre del 2007 també inclou l'estrena –el 30 de març– del muntatge Aixecant el vol, sobre la vida «no oficial» dels ciutadans de Sant Cugat al llarg de la història, sota la direcció de Glòria Rognoni. Passat el riu –l'11 de maig– és una «comèdia molt divertida» segons el seu director, Oriol Broggi. El Mag Lari estrenarà el cap de setmana del 5 i 6 de maig l'espectacle Secrets dins la programació familiar de l'equipament santcugatenc.

La nova temporada començarà el 19 de gener amb En pólvora i dins l'apartat de teatre inclou els muntatges Visitando al Sr. Green –16 de febrer–, Nosaltres –24 de febrer–, Cap al tard –17 de març–, Plataforma –13 d'abril– i Pels pèls –25 de maig–. Els espectacles de dansa seran del Ballet Víctor Ullate –10 i 11 de febrer–, IT Dansa –11 de març– i Marta Carrasco –29 de març. NOTÍCIES RELACIONADES

>Vallès. Música per a tothom

>L'obra «Èric i l'Exèrcit del Fènix» s'estrenarà al gener al teatre auditori de Sant Cugat

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.