| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 7 de juny de 2023


dilluns, 11 de desembre de 2006
>

Tortosa organitzarà una gimcana per fomentar la cohesió socialEL PUNT. Tortosa

Tortosa celebrarà la gimcana de les llengües de febrer a maig del 2007, com a part del pla educatiu d'entorn del Departament d'Educació. És un concurs en què cada setmana es proposen sis proves, que corresponen a les diferents categories de participants. Els participants acumulen punts fins al final de la gimcana, en què es donaran a conèixer els guanyadors. L'activitat, que seguirà la que va fer l'Ajuntament de Masquefa, juntament amb el Grup d'Estudi de les Llengües Amenaçades l'any 2001, pretén oferir elements de reflexió a per contribuir al canvi de percepcions i modificar idees preconcebudes.

Els participants es dividiran en sis categories: alumnes de cicle inicial de primària, dels cicles mitjà i superior de primària, d'ESO, cicles formatius i altres programes de formació, estudiants de batxillerat i universitats, persones que no pertanyin a cap de les categories anteriors i entitats. Per participar s'han de contestar les preguntes que es repartiran a les bústies ubicades per Tortosa, on es podrà recollir i dipositar el full de resposta. També s'enviaran per internet als centres educatius. Fonts de l'Ajuntament van explicar que l'activitat té altres efectes a més de la cohesió social: «L'augment dels usuaris de la biblioteca i dels índexs de lectura i venda de llibres.»Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.