| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 9 de desembre de 2023


dijous, 7 de desembre de 2006
>

Maresme. Pineda asfalta el vial paral·lel a la riera perquè es troba en un estat «deplorable»T.M.. Pineda de Mar

Pineda de Mar ha posat a subhasta les obres de pavimentació del tram del passeig d'Hortsavinyà paral·lel a la riera i que enllaça fins a l'autopista C-32 i Ca la Quela. Segons va explicar el regidor d'Urbanisme, Ramon Plaja (CiU), les obres fa uns tres anys que s'havien d'haver executat, però van acumular retard perquè inicialment aquest vial quedava afectat per la construcció de les canonades de la depuradora de l'Alt Maresme. «En un primer moment, quan la depuradora havia d'anar a la pedrera de Montpalau, els tubs s'havien de fer passar pel costat de la riera i vam creure convenient esperar a fer cap actuació de millora abans no tinguéssim res segur», va recordar el regidor. De fet, el projecte inicial de situar la planta depuradora a la pedrera es va desestimar i, per tant, les conduccions ja no van ser necessàries. «Va ser a partir d'aquí que vam tirar endavant les obres amb un pressupost global de 220.000 euros i que esperem que al mes de febrer ja sigui una realitat», va apuntar Plaja.

Pel regidor, l'asfaltatge del passeig d'Hortsavinyà, més que una millora, «és una necessitat molt urgent».

Aquest vial s'utilitza amb freqüència per vehicles pesants i hi ha força trànsit dels cotxes que accedeixen a l'autopista C-32. «És un carrer que es troba en un estat deplorable, amb molts de sots i amb l'asfalt trencat, i no pot continuar així.»Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.