| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 26 de febrer de 2024


dijous, 7 de desembre de 2006
>

Els metges de Pinochet justifiquen la seva ràpida recuperació i descarten un muntatgeEFE. Santiago de Xile

L'equip mèdic que atén Augusto Pinochet va explicar ahir en una roda de premsa la ràpida recuperació d'Augusto Pinochet, que diumenge passat va tenir un infart sever, i va rebutjar taxativament la tesi d'un muntatge.

Amb la greu crisi ja aparentment superada, la polèmica es va centrar en el fet que els advocats de l'acusació contra Pinochet pel cas de la Caravana de la Mort van assegurar que s'havia exagerat la gravetat de la seva malaltia per influir favorablement en la seva situació processal. Precisament l'endemà d'ingressar-lo a l'hospital, un tribunal d'apel·lacions va aixecar-li l'ordre d'arrest domiciliari i el va substituir per la llibertat sota fiança. Els advocats van recordar que cada vegada que Pinochet s'ha enfrontat a situacions judicialment complicades, sempre ha al·legat motius de salut. Els doctors Rodrigo Aguila i Juan Ignacio Vergara van afirmar que la crisi de Pinochet va ser real i van atribuir la seva recuperació a la ràpida atenció mèdica que va rebre. Els metges van explicar que el dictador xilè, de 91 anys, està ara en condicions favorables.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.