| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 1 de febrer de 2023


dimarts, 28 de novembre de 2006
>

Ofereixen la figura del director general per garantir la continuïtat de les pimes

Frade Gobeo està format per 24 executius i gestiona actualment nou empreses familiars

IMMA BOSCH. Girona
L'empresa Frade Gobeo i Associats, una empresa gironina amb vint anys d'experiència en temes relacionats amb la investigació i la consultoria d'empreses, ofereix a les petites i mitjanes empreses la figura del director general davant el problema creixent de la successió generacional. L'empresa a través del projecte Frade Gobeo Direcció General d'empreses està formada per una plantilla de 24 executius i gestiona actualment nou empreses gironines i de la demarcació de Barcelona amb uns 700 treballadors, una facturació anual superior als 250 milions d'euros i un valor capital d'uns 1,8 milions d'euros.+ Iñaki Frade, coordinador de Frade Gobeo. A la dreta, Javier Frade i Quim Fuentes, directors generals d'Indústries Càrniques Vilaró i Àrids i Transformats.

El projecte Frade Gobeo Direcció General d'Empreses es dedica a la formació d'alts executius que després ofereix a les petites i mitjanes empreses que es plantegen una successió generacional amb l'objectiu d'assegurar-los la rendibilitat de l'empresa i el benefici dels seus propietaris. Segons va explicar ahir el coordinador de Frade Gobeo Direcció General d'Empreses i professor de la Universitat de Girona, Iñaki Frade, la direcció general de les petites i mitjanes empreses l'exerceix generalment la persona que ha creat l'empresa. Aquest patró, sovint no troba la voluntat de continuïtat en el càrrec per part dels seus successors i això provoca que l'empresa corri el risc de dissoldre's «davant la impossibilitat de trobar algú que cuidi del patrimoni familiar». Frade Gobeo ofereix des del 1993 a aquestes empreses la figura del director general que té com a objectiu «primer la tresoreria de l'empresa i després el creixement i el benefici».

Cada director general rep el seu salari de l'empresa on treballa però disposa de l'assessorament de la resta d'empresaris que formen part del projecte. A més «hi ha cinc consultors que supervisen que es compleixi l'objectiu que busca la família propietària de l'empresa».

Les empreses que gestionen la seva direcció general interna són: el Palau Moxó (Barcelona), Indústries Càrniques Vilaró (Sils), Matadero Salida 13 (Granollers), Embutidos Turon (les Preses), Kokoa y la Fàbrica de Chocolate (Diagonal Mar, Gran Via), Construccions Narcís Matas (Verges), Trans Sarrià (Sarrià), Àrids i Transformats (Sant Mori) i Falguera Sacrest (Olot). NOTÍCIES RELACIONADES

>Càrniques Vilaró, la primera

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.