| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 23 de juliol de 2024


diumenge, 26 de novembre de 2006
>

Els hotelers i els botiguers del centre s'ho miren amb escepticisme

Fa tants anys que se'n parla que no es creuen que s'arribi a fer res

L.J.. Blanes
El sector hoteler i els botiguers del centre es miren el projecte de l'illa de Blanes amb escepticisme. L'any 2001 es va començar a parlar de l'illa Isozaki però abans ja s'havia parlat de fer una pista de gel sobre aquests terrenys i, anant una mica més enrere, en l'època de l'alcaldessa Maria Dolors Oms, s'havia apostat per un altre ambiciós projecte que duia el títol d'El cel sota el mar, que també es va desestimar. Enmig de tants projectes, la cautela i la desconfiança d'hotelers i botiguers no sorprenen.


+ Els hotelers de Blanes, en una reunió aquesta setmana, es mostren escèptics amb l'illa. / Foto: L.J.
«En el comerç del centre hi ha poca confiança que això es faci. Ara diuen els banys, després diran una altra cosa i després s'haurà de fer un altre estudi», són paraules del president dels botiguers de Blanes Centre, Lluís Amat. En el mateix sentit s'expressen els hotelers. A alguns, la idea de fer uns banys i un parc urbà a l'illa de Blanes no els emociona perquè ho veuen poc original però també diuen que avui en dia tot està inventat. En general, veien més original el projecte de l'illa Isozaki, que pretenia fer un centre mundial del coneixement i de l'animació virtual, però també reconeixen que el projecte d'ara és més intel·ligible. Alguns pensen que l'actual projecte complementarà l'oferta turística actual però que no serà un referent per al sector. En tot cas, hi ha una coincidència. Tots es miren el projecte amb escepticisme i ja no creuen ben bé en res. Alguns fins i tot especulen que el projecte actual sigui fum. Malgrat tot, també són clars. El president dels hotelers de Blanes, Enric Portas, diu que si firmant un paper demà comencessin les obres firmaria ràpidament. La resta d'hotelers assenteixen. També diuen, però, que els agradaria tenir tres o quatre projectes i poder triar.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>CiU i ERC no creuen en el projecte

>Projecten nou piscines a l'illa de Blanes, dues de les quals seran d'aigua salada

>Itinerari noucentista: oci i relax

>Itinerari romà: espai de relacions

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.