| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 11 de desembre de 2023


diumenge, 26 de novembre de 2006
>

Itinerari noucentista: oci i relaxL.J..


+ El jardí tindrà fonts, sortidors i paviments diferents.

Aquesta ruta es basa en els balnearis noucentistes i en una visió de l'aigua com a oci i diversió. Inclou una piscina d'aigua salada amb ones i sortidors que projecten aigua al voltant. Té també una sala d'inhalacions amb forats a les parets per inhalar diferents olors i aromes. Hi ha una altra sala que recrea un dia de pluja, amb núvols projectats al sostre i plugim que cau suaument. També inclou una zona enjardinada amb fonts, sortidors i jocs sonors interactius. Al jardí, hi haurà paviments per caminar sobre sorra, herba i pedres.

L'itinerari noucentista també inclou tres espais més. La sala de raigs, amb raigs d'aigua que surten projectats. Una sala ensabonada, en què hi ha una font d'escuma i dues pantalles de sabó per a la projecció d'audiovisuals, i una sala de música, amb jocs per crear músiques.

Al marge de tot això, hi haurà una sala de relaxació per sentir la música i els sons de la natura i un espai de restauració amb productes de la dieta mediterrània, que tindrà una àmplia gamma d'aigües minerals de tot el món. L'espai de restauració tindrà sortida a una terrassa. Precisament, la terrassa d'aquesta àrea està pensada com un lloc per descansar-hi i prendre-hi el sol i la brisa. Hi haurà estructures mòbils que crearan sons amb l'efecte del vent.

La Universitat Pompeu Fabra, que ha fet l'estudi dels banys, ha dissenyat aquest itinerari amb l'objectiu de produir plaer i benestar.

Piscina d'ones i aigua salada - Hi haurà sortidors amb aigua a tot el perímetre

Sala de polvoritzacions i inhalacions - Una sala amb forats a les parets per inhalar olors i una altra recrea un dia de pluja, amb núvols projectats al sostre

Sala de raigs - Surten projectats en totes direccions

Sala ensabonada - Amb pantalles de sabó


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Itinerari romà: espai de relacions

>Els hotelers i els botiguers del centre s'ho miren amb escepticisme

>Projecten nou piscines a l'illa de Blanes, dues de les quals seran d'aigua salada

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.