| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 2 de desembre de 2023


diumenge, 26 de novembre de 2006
>

Projecten nou piscines a l'illa de Blanes, dues de les quals seran d'aigua salada

N'hi haurà d'aigua calenta, freda i tèbia i, excepte una, estaran cobertes i tindran projeccions d'imatges i sons

LAURA JUANOLA. Blanes
L'illa Isozaki de Blanes tindrà una zona de banys amb nou piscines, dues de les quals seran d'aigua salada. D'aquestes dues, una serà descoberta. El projecte, que també preveu fer un hotel i un parc urbà de 30.000 metres quadrats, porta el nom de La mar dels sentits i suposa 8.602 metres quadrats destinats a zona de banys. Hi haurà tres itineraris: el romà, el medieval i el noucentista. Cada itinerari tindrà piscines i sales on l'aigua és el nexe central amb l'objectiu d'oferir relaxament als visitants. Les noves tecnologies són vitals en el projecte de banys. A les piscines i a les sales amb aigua, hi haurà projeccions sobre cortines d'aigua, vapor i en el fons de les piscines. També hi haurà sons i les rajoles canviaran de color quan els banyistes hi passin per sobre.
+ El poliesportiu i el terreny de l'illa i una imatge del vestíbul.

El projecte actual de l'illa de Blanes, que inclou un hotel i un parc urbà i que es basa en els banys i l'aigua, preveu que tot just a l'entrada de l'edifici hi hagi una botiga de productes naturals i cosmètica, una sala de presentació, els vestuaris i un vestíbul distribuïdor. Una polsera magnètica, que el banyista durà, permetrà saber en tot moment on és. Hi haurà tres itineraris: el romà, el medieval i el noucentista. Cada ruta ofereix una oferta diferent, sempre basada en l'aigua, l'oci i la relaxació. Al marge d'això, també s'inclou un espai que simula un viatge submarí en un batiscaf, que navega per les costes i el fons marí del Mediterrani. Es tractarà d'un viatge ple de sorpreses, amb monstres marins, restes d'antics naufragis i on també es mostrarà la fauna i flora i els efectes de l'acció humana sobre el mar. En aquesta zona hi haurà una àrea de treball amb projectes educatius per a les escoles.

Finalment, també hi haurà una zona de spa amb una piscina, cabines individuals amb tractaments d'algoteràpia, cabines de gel, olis, fangoteràpia, terres volcàniques, banys turcs i tractaments relaxants amb olors.

Sala de temperatura freda - Des del centre de la sala es vessarà aigua freda

Sala tèbia - Jocs de llum al sostre recrearan estels
Sala calenta - Projecten imatges sobre pantalles de vapor

Espai estètic - Cabines amb massatges inspirats en tractaments àrabs


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Itinerari medieval: intimista

>Itinerari noucentista: oci i relax

>Itinerari romà: espai de relacions

>Els hotelers i els botiguers del centre s'ho miren amb escepticisme

>CiU i ERC no creuen en el projecte

>Dues de les nou piscines de l'illa de Blanes seran d'aigua salada

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.