| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 26 de gener de 2020


dijous, 9 de novembre de 2006
>

TV3 trasllada la sèrie «Porca misèria» als dijous per millorar-ne l'audiènciaG. BUSQUETS.

+ La Laia (Anna Sahun) i en Pere (Joel Joan). Foto: TVC

Porca misèria (TV3, 22.15h) torna aquesta nit a la programació de la cadena catalana després de dues setmanes d'absència a causa del futbol i de les eleccions catalanes amb un nou dia d'emissió: els dijous. TV3 ha decidit traslladar la sèrie de Joel Joan, una comèdia agredolça sobre la vida, la nit dels dijous amb l'objectiu de millorar-ne l'audiència.PREMI ONDAS
Recentment guardonada amb un premi Ondas per «la seva proposta innovadora i la seva excel·lent factura», TV3 busca així trencar les xifres descendents dels cinc capítols emesos fins ara de la tercera temporada.

Porca misèria torna així a emetre's els dijous, com ja va fer la primera temporada. La sèrie va registrar aleshores una quota de pantalla mitjana del 21,7%. En la segona temporada, Porca misèria es va traslladar a la nit del diumenge on va tenir una audiència mitjana del 17,5%. En aquesta tercera temporada, la sèrie es va estrenar el 20 de setembre amb un 19,2% de quota en un dia molt competitiu ja que el dimecres Tele 5 emet Hospital central, una sèrie molt consolidada, també a Catalunya. Des d'aleshores, la quota ha anat descendint fins a arribar a un mínim del 14,8% l'11 d'octubre.

TV3, que el dijous obté molt bons resultats amb Polònia, espera que el programa de sàtira política arrossegui l'audiència fins a Porca misèria. La sèrie de Joel Joan s'enfronta el dijous amb Cuéntame cómo pasó (TVE), Gran hermano (Tele 5) i Sin rastro (Antena 3).

En el capítol d'avui, The truth is out there, en Pere no accepta les crítiques del guió de la seva comèdia de situació.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.