| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 19 de desembre de 2018


dissabte, 4 de novembre de 2006
>

Barcelonès Nord. Montgat reclama a Renfe que acabi les obres de l'estacióGERARD ARIÑO. Montgat

L'Ajuntament de Montgat ha reclamat a Renfe que acabi les obres de l'estació de ferrocarril, que la companyia va entregar a principi d'any sense haver instal·lat els ascensors. En una reunió amb un representant de Renfe, els membres de l'equip de govern van demanar comptes per la demora i la companyia es va comprometre a resoldre aquest tema en menys de sis mesos. Un cop s'instal·lin els elevadors, està previst posar fi als problemes d'accessibilitat que actualment presenta la infraestructura. I és que, ara per ara, és impossible travessar a l'andana direcció Mataró per a les persones amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, en la reunió es va presentar l'avantprojecte del nou baixador de Montgat Nord, que es podria començar a construir el 2007. Aquestes obres preveuen la construcció d'un pas subterrani, un punt de venda de bitllets, un bar i un sistema de control dels accessos. Aquest avantprojecte ja ha estat valorat i aprovat per l'equip de govern municipal. Finalment, els representants montgatins van reclamar l'aturada de tots els trens a les dues estacions del municipi.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.