| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 5 de desembre de 2021


dimarts, 3 d'octubre de 2006
>

Vallès. Nova línia de bus entre Sabadell i MataróLLUÏS ARCAL. Mataró

Una nova línia d'autobusos uneix des d'aquesta setmana Mataró, Granollers i Sabadell. El nou servei diari tindrà 14 sortides en dies feiners en cada direcció, i això pràcticament suposa una sortida cada hora entre les 6.30 i les 21.15. Els dissabtes, els festius i durant el mes d'agost es faran 7 i 6 trajectes per sentit, respectivament. Es calcula que en un any es podran beneficiar del servei gairebé 500.000 persones. El trajecte, gestionat per l'empresa Sagalès, es realitza a través de l'autovia C-60 –de Mataró a Granollers– i per a l'AP-7 fins a Sabadell. El recorregut serà de 60 minuts aproximadament. La tarifa del bitllet senzill serà d'1,75 euros si es va de Mataró a Granollers, i de 3,30 euros si es vol arribar fins a Sabadell. La Generalitat assumirà el cost anual del servei, que assoleix els 290.000 euros.

Des de Mataró, l'autobús sortirà de la plaça de les Tereses, just a la parada on s'atura l'actual l'autobús que arriba només fins a Granollers. El vehicle farà parada a l'estació d'autobusos i a la parada de Renfe del carrer Colom de Granollers, i després continuarà per l'AP-7 fins a Sabadell, on pararà a l'avinguda Barberà i al Parc Taulí, i acabarà el recorregut a l'estació d'autobusos de la plaça Antoni Llonch.

En el viatge inaugural, els alcaldes de Mataró, Joan Antoni Baron (PSC), i de Granollers, Josep Mayoral (PSC), van coincidir amb el regidor d'Urbanisme de Sabadell, Paco Bustos, i amb el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, en la necessitat de fer realitat el projecte del tren orbital que uneixi les poblacions que formen part de la segona corona metropolitana.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.