| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 24 de setembre de 2021


dijous, 28 de setembre de 2006
>

Vallès. Terrassa arriba als 10 km de carril bici dels 145 previstos pel pla de bicicletesJ.A.. Terrassa

+ La regidora Maria Costa estrenant el nou carril bici. Foto: J.A.

La regidora d'Acció Territorial i Serveis Urbans de Terrassa, Maria Costa, va ser la primera usuària que va estrenar el nou tram de carril bici que el consistori va posar en marxa ahir entre els barris d'Ègara i les Arenes. Amb aquest nou tram d'1,7 quilòmetres al passeig 22 de Juliol, el municipi té actualment 10,3 quilòmetres de diverses modalitats de carril bici, una xifra que encara està molt lluny dels 145 quilòmetres que es van preveure en el pla de bicicletes inclòs dins el pla de mobilitat. Aquest nou tram uneix els carrers de l'Escultor Armengol i del Camp del Roure, i transcorre majoritàriament pel passeig 22 de Juliol de manera segregada de la calçada per als automòbils, tot i que en una part de 300 metres el carril s'ha dissenyat en cohabitació amb els vianants. Els 300 metres restants corresponen al pas pel carrer del Camp del Roure, on també s'ha dissenyat de manera segregada de la calçada. El cost de l'actuació ha estat de 120.000 euros.

Costa va explicar que les pròximes actuacions de creació de carrils bici es faran al barri de Torre-sana, en una iniciativa inclosa en el pla de barris del districte II i també aprofitant la construcció de nous ponts a la riera de les Arenes. Ara funcionen carrils bici als carrers Estatut, Transversal, Salmerón, Prat de la Riba, Sant Nebridi i Miquel Vives, a l'avinguda de Barcelona i a les carreteres de Montcada i de Matadepera.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.